Depremde enkazda kalan anne ve 3 kızı, Aksaray’da toprağa verildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2023 - 16:09, Güncelleme: 09.02.2023 - 16:09
 

Depremde enkazda kalan anne ve 3 kızı, Aksaray’da toprağa verildi

Depremde enkazda kalan anne ve 3 kızı, Aksaray’da toprağa verildi
Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)- ADIYAMAN'da, depremde enkaz altında kalan aileden anne Nurcan Güler (47), Fatma Güler (20), Nimet Güler (18) ve Emine Güler (12) Aksaray'da; baba Celal Güler (48) ise Adıyaman'da toprağa verildi. Fatma, Nimet ve Emine Güler'in tabutlarına gelinlik konuldu. Aileden geri ise oğulları Samet Güler kaldı.  Kahramanmaraş merkezli depreme Adıyaman'daki evlerinde yakalanan Nurcan Güler, eşi Celal Güler, kızları Fatma Güler, Nimet Güler ve Emine Güler, yıkılan binanın altında kaldı. Arama- kurtarma çalışması başlatan ekipler, sabah saatlerinde 5 kişilik ailenin cansız bedenlerine ulaştı. Memleketleri Aksaray'a getirilen anne ve 3 kızının cenazeleri, Somuncu Baba Külliyesi'nde kılınan namaz sonrası Ervah Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede akrabalar; Fatma, Nimet ve Emine Güler kardeşlerin tabutlarına gelinlik serdi.  Baba Celal Güler ise Adıyaman'da defnedildi. Aileden geri, Düzce'de görev yapan sağlık memuru oğulları Samet Güler kaldı. FOTOĞRAFLI
Depremde enkazda kalan anne ve 3 kızı, Aksaray’da toprağa verildi

Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)- ADIYAMAN'da, depremde enkaz altında kalan aileden anne Nurcan Güler (47), Fatma Güler (20), Nimet Güler (18) ve Emine Güler (12) Aksaray'da; baba Celal Güler (48) ise Adıyaman'da toprağa verildi. Fatma, Nimet ve Emine Güler'in tabutlarına gelinlik konuldu. Aileden geri ise oğulları Samet Güler kaldı. 
Kahramanmaraş merkezli depreme Adıyaman'daki evlerinde yakalanan Nurcan Güler, eşi Celal Güler, kızları Fatma Güler, Nimet Güler ve Emine Güler, yıkılan binanın altında kaldı. Arama- kurtarma çalışması başlatan ekipler, sabah saatlerinde 5 kişilik ailenin cansız bedenlerine ulaştı. Memleketleri Aksaray'a getirilen anne ve 3 kızının cenazeleri, Somuncu Baba Külliyesi'nde kılınan namaz sonrası Ervah Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede akrabalar; Fatma, Nimet ve Emine Güler kardeşlerin tabutlarına gelinlik serdi. 
Baba Celal Güler ise Adıyaman'da defnedildi. Aileden geri, Düzce'de görev yapan sağlık memuru oğulları Samet Güler kaldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.