82 saat sonra enkazdan madenciler kurtardı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2023 - 16:09, Güncelleme: 09.02.2023 - 16:09
 

82 saat sonra enkazdan madenciler kurtardı

82 saat sonra enkazdan madenciler kurtardı
Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ta enkaz altında kalan Fatih Deveci (62) depremden 82 saat sonra maden işçileri tarafından kurtarıldı. Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışan maden işçileri, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgede kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Maden işçileri, Kahramanmaraş'ta Gülpak 2 Apartmanı'nın enkazından depremden 82 saat sonra Fatih Deveci'yi kurtardı. Madenciler, "Hoş geldin Fatih amca" diyerek Fatih Deveci'yi enkazdan çıkarırken, ambulansa götürdükleri sırada, "1978’de gelmiş Zonguldak'a, bir daha gelecek" dedi. Hastaneye kaldırılan Fatih Deveci tedavi altına alındı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
82 saat sonra enkazdan madenciler kurtardı

Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ta enkaz altında kalan Fatih Deveci (62) depremden 82 saat sonra maden işçileri tarafından kurtarıldı.
Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışan maden işçileri, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgede kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Maden işçileri, Kahramanmaraş'ta Gülpak 2 Apartmanı'nın enkazından depremden 82 saat sonra Fatih Deveci'yi kurtardı. Madenciler, "Hoş geldin Fatih amca" diyerek Fatih Deveci'yi enkazdan çıkarırken, ambulansa götürdükleri sırada, "1978’de gelmiş Zonguldak'a, bir daha gelecek" dedi. Hastaneye kaldırılan Fatih Deveci tedavi altına alındı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.