Deprem bölgesine yardım götüren TIR kaza yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2023 - 16:22, Güncelleme: 09.02.2023 - 16:22
 

Deprem bölgesine yardım götüren TIR kaza yaptı

Deprem bölgesine yardım götüren TIR kaza yaptı
Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)- MERSİN'den Hatay'daki deprem bölgesine yardım götüren TIR, Tarsus ilçesinde kazada yaptı, 2 kişi yaralandı.  Depremin yaşandığı Hatay bölgesine yardım malzemesi götüren 45 AHL 621 çekici plakalı TIR, otoyol Pozantı-Tarsus istikameti Çamalan mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Yoldan da çıkan TIR, yan yola devrildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden itfaiye arama kurtarma ekipleri, araç içinde bulunan K.E. ile S.K.’yi yaralı olarak çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Deprem bölgesine yardım götüren TIR kaza yaptı

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)- MERSİN'den Hatay'daki deprem bölgesine yardım götüren TIR, Tarsus ilçesinde kazada yaptı, 2 kişi yaralandı. 
Depremin yaşandığı Hatay bölgesine yardım malzemesi götüren 45 AHL 621 çekici plakalı TIR, otoyol Pozantı-Tarsus istikameti Çamalan mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Yoldan da çıkan TIR, yan yola devrildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden itfaiye arama kurtarma ekipleri, araç içinde bulunan K.E. ile S.K.’yi yaralı olarak çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.