Fenomen Taha Duymaz, kız kardeşi ve yakınlarıyla enkazda kalmış

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2023 - 16:44, Güncelleme: 09.02.2023 - 16:44
 

Fenomen Taha Duymaz, kız kardeşi ve yakınlarıyla enkazda kalmış

Fenomen Taha Duymaz, kız kardeşi ve yakınlarıyla enkazda kalmış
Yusuf KANTARLI-Yaşar Can SERİNTÜRK/ HATAY, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremin vurduğu Hatay’da yıkılan binanın enkazı altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın (20) ziyaretine geldiği halasının evinde depreme yakalandığı ortaya çıktı. Duymaz ile kız kardeşi, halası ve eniştesinin de enkaz altında olduğu bildirildi. Hatay, Yayladağı ilçesinde, Suriye sınırına yakın Güveççi Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Taha Duymaz, 5 metrekarelik mutfaklarında yaptığı yöresel lezzetleri ve farklı tarifleri sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Yaşadığı köy evindeki mutfağında yaptığı yemek ve tatlı çeşitlerini videoya alarak sosyal medyada yayınlayan Taha Duymaz, 1 milyonu geçen takipçi sayısıyla son günlerin sosyal medya fenomeni haline geldi. Hatay’a bir hafta önce tatile gelen Taha Duymaz’ın ziyaretine gittiği halası Hülya Demiralp’in (45) Antakya merkez Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’ndaki evinde Kahramanmaraş merkezli depreme yakalandı. Duymaz’ın yanı sıra kız kardeşi Melek Nur Duymaz (17) ile halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp’in de (47) enkaz altında kaldığı bildirildi. 6 Şubat’tan buna yana Duymaz ile ailesinden haber alınamazken, AFAD ekipleri tarafından arama kurtarma çalışmaları sürüyor.  (DHA) FOTOĞRAFLI
Fenomen Taha Duymaz, kız kardeşi ve yakınlarıyla enkazda kalmış

Yusuf KANTARLI-Yaşar Can SERİNTÜRK/ HATAY, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremin vurduğu Hatay’da yıkılan binanın enkazı altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın (20) ziyaretine geldiği halasının evinde depreme yakalandığı ortaya çıktı. Duymaz ile kız kardeşi, halası ve eniştesinin de enkaz altında olduğu bildirildi.
Hatay, Yayladağı ilçesinde, Suriye sınırına yakın Güveççi Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Taha Duymaz, 5 metrekarelik mutfaklarında yaptığı yöresel lezzetleri ve farklı tarifleri sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Yaşadığı köy evindeki mutfağında yaptığı yemek ve tatlı çeşitlerini videoya alarak sosyal medyada yayınlayan Taha Duymaz, 1 milyonu geçen takipçi sayısıyla son günlerin sosyal medya fenomeni haline geldi. Hatay’a bir hafta önce tatile gelen Taha Duymaz’ın ziyaretine gittiği halası Hülya Demiralp’in (45) Antakya merkez Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’ndaki evinde Kahramanmaraş merkezli depreme yakalandı. Duymaz’ın yanı sıra kız kardeşi Melek Nur Duymaz (17) ile halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp’in de (47) enkaz altında kaldığı bildirildi. 6 Şubat’tan buna yana Duymaz ile ailesinden haber alınamazken, AFAD ekipleri tarafından arama kurtarma çalışmaları sürüyor.  (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.