Azerbaycan’dan 200 çadır, 183 ısıtıcı içeren insani yardım yola çıktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.02.2023 - 11:46, Güncelleme: 10.02.2023 - 11:46
 

Azerbaycan’dan 200 çadır, 183 ısıtıcı içeren insani yardım yola çıktı

Azerbaycan’dan 200 çadır, 183 ısıtıcı içeren insani yardım yola çıktı
AZERBAYCAN, (DHA) – Azerbaycan Acil Durumlar Bakanlığı, kış hava şartları sebebiyle depremzedeler için 200 çadır ve 183 ısıtıcı içeren insani yardımın yola çıktığını duyurdu. Depremlerin ilk gününden itibaren arama-kurtarma ve sağlık personelinden oluşan ekipleri Türkiye’ye konuşlandıran Azerbaycan Acil Durumlar Bakanlığı, sahra hastanesi dahil insani yardımlarına devam ediyor. Bakanlık, dün akşam kış şartlarında depremzedelere yardımcı olması için 200 çadır ve 183 ısıtıcı içeren ilave insani yardımın yola çıktığını açıkladı. Bakanlık, ayrıca Azerbaycan arama-kurtarma ekiplerinin dün itibariyle 44 kişiyi enkaz altından sağ çıkarttığını ifade etti. 60 ÜLKEDEN 6 BİN 810 EKİP SAHADA Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı hali hazırda, bugün itibariyle Türkiye’de 60 ülkeden 6 bin 810 arama-kurtarma ve sağlık personelinin görev yaptığını vurgulayarak 2 bin 518 uluslararası kurtarıcının Türkiye’ye gelmesinin beklendiğini ifade etti.        FOTOĞRAFLI
Azerbaycan’dan 200 çadır, 183 ısıtıcı içeren insani yardım yola çıktı

AZERBAYCAN, (DHA) – Azerbaycan Acil Durumlar Bakanlığı, kış hava şartları sebebiyle depremzedeler için 200 çadır ve 183 ısıtıcı içeren insani yardımın yola çıktığını duyurdu.
Depremlerin ilk gününden itibaren arama-kurtarma ve sağlık personelinden oluşan ekipleri Türkiye’ye konuşlandıran Azerbaycan Acil Durumlar Bakanlığı, sahra hastanesi dahil insani yardımlarına devam ediyor. Bakanlık, dün akşam kış şartlarında depremzedelere yardımcı olması için 200 çadır ve 183 ısıtıcı içeren ilave insani yardımın yola çıktığını açıkladı. Bakanlık, ayrıca Azerbaycan arama-kurtarma ekiplerinin dün itibariyle 44 kişiyi enkaz altından sağ çıkarttığını ifade etti.
60 ÜLKEDEN 6 BİN 810 EKİP SAHADA
Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı hali hazırda, bugün itibariyle Türkiye’de 60 ülkeden 6 bin 810 arama-kurtarma ve sağlık personelinin görev yaptığını vurgulayarak 2 bin 518 uluslararası kurtarıcının Türkiye’ye gelmesinin beklendiğini ifade etti.       

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.