Vali Yazıcı: Çalışmaları yakından takip ediyoruz

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.02.2023 - 14:03, Güncelleme: 10.02.2023 - 14:03
 

Vali Yazıcı: Çalışmaları yakından takip ediyoruz

Vali Yazıcı: Çalışmaları yakından takip ediyoruz
ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından Antalya'ya gelen depremzedeler için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. Devlet-millet ele ele vererek, hep birlikte bu zor günlerin üstesinden gelineceğini belirten Vali Yazıcı, "Depremzedelerimiz ile ilgili çalışmaları yakından takip ediyoruz. Antalya olarak, Türkiye olarak tek yürek olduk. El birliğiyle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz" dedi. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından depremzedeler için Antalya'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehirdeki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yazıcı, depremzedelerin havalimanı girişlerinden, oluşturulan çağrı merkezine, yardım toplama merkezlerine kadar birçok noktada incelemelerde bulundu. İncelemelerde Vali Yazıcı'ya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin ve kurum müdürleri eşlik etti. DEPREMZEDELER İÇİN YAPILAN İŞLEMLER İNCELENDİ İncelemelerine ilk olarak deprem bölgesinden uçaklarla Antalya'ya gelen depremzede vatandaşların Antalya Havalimanı'ndaki karşılama süreci ve kendileri için hazırlanan otellere ulaşımlarının koordine edilmesiyle ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Yazıcı, depremzedelerle ilgili hiçbir aksaklık yaşanmaması için ve koordinasyonun eksiksiz olması için uyarılarda bulundu. DEPREMZEDELER İÇİN ÇAĞRI MERKEZİ OLUŞTURULDU Havalimanındaki incelemelerin ardından depremzede vatandaşların barınmaları için oluşturulan çağrı merkezi ve yardım malzemelerinin toplandığı Antalya Spor Salonu'nu ziyaret eden Vali Yazıcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yardımların toplandığı merkezi inceleyen Vali Yazıcı, gelen yardımların ayrılması ve paketlenmesi çalışmalarını gözlemleyerek merkezdeki çalışanlara kolaylıklar diledi. Antalya Spor Salonu'ndaki deprem bölgesinden gelen çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yazıcı, çocuklarla oyun oynayıp, sohbet etti. EL BİRLİĞİYLE BU ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ Zor günlerden geçtiğimizi ancak Türk Milletinin bu günleri de atlatacağını söyleyen Vali Yazıcı, "Depremzedelerimiz ile ilgili çalışmaları yakından takip ediyoruz. Antalya olarak, Türkiye olarak tek yürek olduk. El birliğiyle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Antalya Spor Salonu'nda genciyle yaşlısıyla bütün ekiplerimiz, bütün güçleriyle 7/24 çalışıyor. Devlet-millet el ele vererek hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Kalbimiz ve duamız depremzedelerimizle" diye konuştu. DEPREMZEDELERİN KONAKLAMASINA İLİŞKİN BİLGİ ALDI Son ziyaretini AFAD İl Müdürlüğü'ne gerçekleştiren Vali Yazıcı, deprem bölgesinden gelen vatandaşları ziyaret etti. Depremzedelerle yakından ilgilenip sohbet eden Vali Yazıcı, devlet ve millet olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Vali Yazıcı, AFAD İl Müdürlüğü'nde depremzede vatandaşların konaklamasına ilişkin koordinasyon çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra bölgeden ayrıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Vali Yazıcı: Çalışmaları yakından takip ediyoruz

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından Antalya'ya gelen depremzedeler için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. Devlet-millet ele ele vererek, hep birlikte bu zor günlerin üstesinden gelineceğini belirten Vali Yazıcı, "Depremzedelerimiz ile ilgili çalışmaları yakından takip ediyoruz. Antalya olarak, Türkiye olarak tek yürek olduk. El birliğiyle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz" dedi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından depremzedeler için Antalya'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehirdeki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Yazıcı, depremzedelerin havalimanı girişlerinden, oluşturulan çağrı merkezine, yardım toplama merkezlerine kadar birçok noktada incelemelerde bulundu. İncelemelerde Vali Yazıcı'ya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin ve kurum müdürleri eşlik etti.

DEPREMZEDELER İÇİN YAPILAN İŞLEMLER İNCELENDİ

İncelemelerine ilk olarak deprem bölgesinden uçaklarla Antalya'ya gelen depremzede vatandaşların Antalya Havalimanı'ndaki karşılama süreci ve kendileri için hazırlanan otellere ulaşımlarının koordine edilmesiyle ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Yazıcı, depremzedelerle ilgili hiçbir aksaklık yaşanmaması için ve koordinasyonun eksiksiz olması için uyarılarda bulundu.

DEPREMZEDELER İÇİN ÇAĞRI MERKEZİ OLUŞTURULDU

Havalimanındaki incelemelerin ardından depremzede vatandaşların barınmaları için oluşturulan çağrı merkezi ve yardım malzemelerinin toplandığı Antalya Spor Salonu'nu ziyaret eden Vali Yazıcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yardımların toplandığı merkezi inceleyen Vali Yazıcı, gelen yardımların ayrılması ve paketlenmesi çalışmalarını gözlemleyerek merkezdeki çalışanlara kolaylıklar diledi. Antalya Spor Salonu'ndaki deprem bölgesinden gelen çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yazıcı, çocuklarla oyun oynayıp, sohbet etti.

EL BİRLİĞİYLE BU ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Zor günlerden geçtiğimizi ancak Türk Milletinin bu günleri de atlatacağını söyleyen Vali Yazıcı, "Depremzedelerimiz ile ilgili çalışmaları yakından takip ediyoruz. Antalya olarak, Türkiye olarak tek yürek olduk. El birliğiyle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Antalya Spor Salonu'nda genciyle yaşlısıyla bütün ekiplerimiz, bütün güçleriyle 7/24 çalışıyor. Devlet-millet el ele vererek hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Kalbimiz ve duamız depremzedelerimizle" diye konuştu.

DEPREMZEDELERİN KONAKLAMASINA İLİŞKİN BİLGİ ALDI

Son ziyaretini AFAD İl Müdürlüğü'ne gerçekleştiren Vali Yazıcı, deprem bölgesinden gelen vatandaşları ziyaret etti. Depremzedelerle yakından ilgilenip sohbet eden Vali Yazıcı, devlet ve millet olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Vali Yazıcı, AFAD İl Müdürlüğü'nde depremzede vatandaşların konaklamasına ilişkin koordinasyon çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra bölgeden ayrıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.