MİLLETVEKİLİ UĞUR HEM K.MARAŞTA HEMDE BUCAK’TA YARDIMA KOŞTU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 10.02.2023 - 23:34, Güncelleme: 10.02.2023 - 23:34
 

MİLLETVEKİLİ UĞUR HEM K.MARAŞTA HEMDE BUCAK’TA YARDIMA KOŞTU

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur Depremin gerçekleştiği ilk günden itibaren Kahramanmaraş'a görevlendirildi.
Milletvekili Yasin Uğur, Kahramanmaraş'ta sürekli olarak enkazlar da kurtarma ekiplerine yardımda bulundu. Uğur, Kahramanmaraş'ta bulunduğu süreçte Anneannesi Zeynep Aksoy’un vefat etti ama cenazesine katılamamıştı. Dün gece geç saatlerde Bucak'a geldi ve ailesine başsağılığı diledikten sonra, bugün Deprem bölgesinden yaralı hale Bucak'a getirilen vatandaşları ziyaret etti. Akabinde Bucak Belediyesinin başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek oldu ve el birliği ile yardımda bulundu. Deprem bölgesindeki vatandaşlara ve kurtarma ekiplerine destek olmak ve onlara yardım etmek için Bugün akşam saatlerinde yeniden Kahramanmaraş'a yola çıktı. Milletvekili Yasin Uğur gece gündüz demeden hem Burdur’da hem Deprem bölgesinde vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur Depremin gerçekleştiği ilk günden itibaren Kahramanmaraş'a görevlendirildi.

Milletvekili Yasin Uğur, Kahramanmaraş'ta sürekli olarak enkazlar da kurtarma ekiplerine yardımda bulundu. Uğur, Kahramanmaraş'ta bulunduğu süreçte Anneannesi Zeynep Aksoy’un vefat etti ama cenazesine katılamamıştı.

Dün gece geç saatlerde Bucak'a geldi ve ailesine başsağılığı diledikten sonra, bugün Deprem bölgesinden yaralı hale Bucak'a getirilen vatandaşları ziyaret etti. Akabinde Bucak Belediyesinin başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek oldu ve el birliği ile yardımda bulundu. Deprem bölgesindeki vatandaşlara ve kurtarma ekiplerine destek olmak ve onlara yardım etmek için Bugün akşam saatlerinde yeniden Kahramanmaraş'a yola çıktı.

Milletvekili Yasin Uğur gece gündüz demeden hem Burdur’da hem Deprem bölgesinde vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.