5 katlı bina geriye yattı, camları bile çatlamadı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.02.2023 - 11:27, Güncelleme: 14.02.2023 - 11:27
 

5 katlı bina geriye yattı, camları bile çatlamadı

5 katlı bina geriye yattı, camları bile çatlamadı
Gökçe KARAKÖSE-Ersan SAN/GÖLBAŞI(Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN Gölbaşı girişinde bulunan 5 katlı bir bina depremin etkisiyle temelinden ayrılarak geriye yattı. Arkasındaki binaya yaslanarak, yatık halde duran binanın camlarının bile çatlamadığı dikkat çekti. Bina havadan görüntülendi. Adıyaman Gölbaşı, depremden en çok etkilenen yerlerden biri oldu. İlçenin merkezinde yer alan 5 katlı bina depremin etkisiyle temelinden ayrılarak geriye yattı. Arkasındaki başka bir apartmana yaslanarak, yatık şekilde ayakta duran bina ve ilçe merkezi havadan da görüntülendi. Tek parça halinde duran binanın camlarının bile çatlamadığı dikkat çekti. (DHA) (FOTOĞRAF)  
5 katlı bina geriye yattı, camları bile çatlamadı

Gökçe KARAKÖSE-Ersan SAN/GÖLBAŞI(Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN Gölbaşı girişinde bulunan 5 katlı bir bina depremin etkisiyle temelinden ayrılarak geriye yattı. Arkasındaki binaya yaslanarak, yatık halde duran binanın camlarının bile çatlamadığı dikkat çekti. Bina havadan görüntülendi.
Adıyaman Gölbaşı, depremden en çok etkilenen yerlerden biri oldu. İlçenin merkezinde yer alan 5 katlı bina depremin etkisiyle temelinden ayrılarak geriye yattı. Arkasındaki başka bir apartmana yaslanarak, yatık şekilde ayakta duran bina ve ilçe merkezi havadan da görüntülendi. Tek parça halinde duran binanın camlarının bile çatlamadığı dikkat çekti. (DHA)

(FOTOĞRAF)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.