Meslek Lisesi öğrencileri depremzedeler için soba üretti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.02.2023 - 17:36, Güncelleme: 14.02.2023 - 17:37
 

Meslek Lisesi öğrencileri depremzedeler için soba üretti

Meslek Lisesi öğrencileri depremzedeler için soba üretti
  Sümeyye MURAT-Sevilay AY/KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ'de, Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idarecileri, öğrencileri ve teknisyenleri deprem bölgesine göndermek için soba üretiyor. Okul Müdürü Tekin Alpaslan, "Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte soba ihtiyacını desteklemek amaçlı imalata başladık. 3 gündür soba üretimi yapıyoruz" dedi. Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremin etkilendiği illere yönelik yardım çalışmaları devam ediyor. Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen, öğrenci ve teknisyenler gönüllü olarak 80 tane soba üretimi yaparak deprem bölgesine gönderdi. Yapılan üretimle ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Tekin Alpaslan, "Ülkemiz zorlu bir süreç yaşamakta. Bu süreçte ise çok sayıda çadır sobasına ihtiyaç duyulduğunu öğrendik.  İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde kendi kapasitemizi değerlendirmeye karar verdik. Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte soba ihtiyacını destekleme amaçlı imalata başladık. 3 gündür soba üretimi yapıyoruz. Şu an da talep doğrultusunda 80 tane soba hazırladık. İhtiyaç olan bölgelere bir kısmını dün gönderdik. Şimdi de üretmeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç olması halinde elimizden geldiğinde imalatları üretip destek olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Meslek Lisesi öğrencileri depremzedeler için soba üretti

 

Sümeyye MURAT-Sevilay AY/KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ'de, Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idarecileri, öğrencileri ve teknisyenleri deprem bölgesine göndermek için soba üretiyor. Okul Müdürü Tekin Alpaslan, "Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte soba ihtiyacını desteklemek amaçlı imalata başladık. 3 gündür soba üretimi yapıyoruz" dedi.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremin etkilendiği illere yönelik yardım çalışmaları devam ediyor. Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen, öğrenci ve teknisyenler gönüllü olarak 80 tane soba üretimi yaparak deprem bölgesine gönderdi. Yapılan üretimle ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Tekin Alpaslan, "Ülkemiz zorlu bir süreç yaşamakta. Bu süreçte ise çok sayıda çadır sobasına ihtiyaç duyulduğunu öğrendik.  İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde kendi kapasitemizi değerlendirmeye karar verdik. Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte soba ihtiyacını destekleme amaçlı imalata başladık. 3 gündür soba üretimi yapıyoruz. Şu an da talep doğrultusunda 80 tane soba hazırladık. İhtiyaç olan bölgelere bir kısmını dün gönderdik. Şimdi de üretmeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç olması halinde elimizden geldiğinde imalatları üretip destek olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.