Çorluspor, AFAD'a 1 milyon lira bağışladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.02.2023 - 14:42, Güncelleme: 16.02.2023 - 14:42
 

Çorluspor, AFAD'a 1 milyon lira bağışladı

Çorluspor, AFAD'a 1 milyon lira bağışladı
  TEKİRDAĞ,(DHA)- BÖLGESEL  Amatör Lig (BAL) 11'inci Grup’ta mücadele eden Çorluspor 1947, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremde AFAD’a 1 milyon TL  bağış yaptı. Kahramanmaraş merkezli 10 ilde hissedilen ve büyük felakete yol açan deprem nedeniyle  Türkiye’nin bir ç yerinden bölgeye yardımlar sürüyor. Başlatılan yardıma Bölgesel Amatör lig (BAL) 11'inci grupta mücadele Çorluspor 1947 futbol takımı yöneticilerinin başlattığı yardım kampanyasına teknik ekip ve futbolcularda destek verdi. Toplanan 1 milyon TL AFAD hesabına yatırıldı.  Kulüh başkanı Yusuf Gümüş, ülke olarak büyük bir felaketin, ancak bunun birlik beraberlik içinde üstesinde gelineceğini belirterek, "Yaşanan büyük bir afettir. Gerçekten acımız çok büyük. Depremin hemen ardından bölgeye yardımlar başladığında bizler de neler yapabiliriz diye düşündük. Öncelikle yönetim kurulumuz bölgeye hazırladığımız yardımları gönderdi. Daha sonra başta yönetim kurulum olmak üzere bölgeye yapılacak çalışmalar için nakdi yardım toplama kararı aldık. Bu karara teknik heyetimiz ve oyuncularımızda destek verdiler. 1 milyon lira para topladık ve bunu da AFAD hesabına yatırdık. Destek veren yönetim kurulumuza, teknik ekibimize ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye büyük bir ülkedir ve milletimiz birlik beraberliği olan millet olduğunu bir kez daha göstermiştir.  Çorluspor 1947 hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz"dedi.(DHA)  
Çorluspor, AFAD'a 1 milyon lira bağışladı

 

TEKİRDAĞ,(DHA)- BÖLGESEL  Amatör Lig (BAL) 11'inci Grup’ta mücadele eden Çorluspor 1947, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremde AFAD’a 1 milyon TL  bağış yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde hissedilen ve büyük felakete yol açan deprem nedeniyle  Türkiye’nin bir ç yerinden bölgeye yardımlar sürüyor. Başlatılan yardıma Bölgesel Amatör lig (BAL) 11'inci grupta mücadele Çorluspor 1947 futbol takımı yöneticilerinin başlattığı yardım kampanyasına teknik ekip ve futbolcularda destek verdi. Toplanan 1 milyon TL AFAD hesabına yatırıldı.  Kulüh başkanı Yusuf Gümüş, ülke olarak büyük bir felaketin, ancak bunun birlik beraberlik içinde üstesinde gelineceğini belirterek, "Yaşanan büyük bir afettir. Gerçekten acımız çok büyük. Depremin hemen ardından bölgeye yardımlar başladığında bizler de neler yapabiliriz diye düşündük. Öncelikle yönetim kurulumuz bölgeye hazırladığımız yardımları gönderdi. Daha sonra başta yönetim kurulum olmak üzere bölgeye yapılacak çalışmalar için nakdi yardım toplama kararı aldık. Bu karara teknik heyetimiz ve oyuncularımızda destek verdiler. 1 milyon lira para topladık ve bunu da AFAD hesabına yatırdık. Destek veren yönetim kurulumuza, teknik ekibimize ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye büyük bir ülkedir ve milletimiz birlik beraberliği olan millet olduğunu bir kez daha göstermiştir.  Çorluspor 1947 hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz"dedi.(DHA)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.