Davutoğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na baş sağlığı ziyareti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.02.2023 - 13:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 13:53
 

Davutoğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na baş sağlığı ziyareti

Davutoğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na baş sağlığı ziyareti
Elif ER/ANKARA, (DHA)- GELECEK Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ölümü nedeniyle baş sağlığı diledi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile parti genel merkezinde bir araya geldi. Davutoğlu, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 11 Şubat'ta hayatını kaybetmesi nedeniyle Kılıçdaroğlu'na başsağlığı diledi. İki liderin görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda gündeme ilişkin görüş alışverişinde de bulunuldu. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nu kapıya kadar uğurladı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Davutoğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na baş sağlığı ziyareti

Elif ER/ANKARA, (DHA)- GELECEK Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ölümü nedeniyle baş sağlığı diledi. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile parti genel merkezinde bir araya geldi. Davutoğlu, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 11 Şubat'ta hayatını kaybetmesi nedeniyle Kılıçdaroğlu'na başsağlığı diledi. İki liderin görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda gündeme ilişkin görüş alışverişinde de bulunuldu. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nu kapıya kadar uğurladı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.