Hatay 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8'lik depremlerle sallandı (4)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.02.2023 - 21:54, Güncelleme: 20.02.2023 - 21:54
 

Hatay 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8'lik depremlerle sallandı (4)

Hatay 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8'lik depremlerle sallandı (4)
DİYARBAKIR, MARDİN, ŞIRNAK VE BATMAN’DAN DA HİSSEDİLDİ Hatay'da 3 dakika arayla Riçhter ölçeğine göre meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremler, Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Batman’da da hissedildi. Depremin ardından bazı vatandaşların sokaklara çıktığı, bazılarının da park ve bahçelere akın ettiği görüldü. Evlerine girmeye korkan vatandaşlar, binalardan uzak yerlerde toplanmaya başladı. Diyarbakır’da Koşuyolu Parkına gelenler, bir kez daha deprem korkusu yaşadıklarını söyledi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Hatay 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8'lik depremlerle sallandı (4)

DİYARBAKIR, MARDİN, ŞIRNAK VE BATMAN’DAN DA HİSSEDİLDİ
Hatay'da 3 dakika arayla Riçhter ölçeğine göre meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremler, Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Batman’da da hissedildi. Depremin ardından bazı vatandaşların sokaklara çıktığı, bazılarının da park ve bahçelere akın ettiği görüldü. Evlerine girmeye korkan vatandaşlar, binalardan uzak yerlerde toplanmaya başladı. Diyarbakır’da Koşuyolu Parkına gelenler, bir kez daha deprem korkusu yaşadıklarını söyledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.