Jandarma komandolar deprem bölgesine uğurlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.02.2023 - 11:57, Güncelleme: 23.02.2023 - 11:57
 

Jandarma komandolar deprem bölgesine uğurlandı

BURDUR'dan deprem bölgesinde görev almak için giden jandarma komandolara uğurlama töreni düzenlendi.
İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törene Vali Vekili Ahmet Mailoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder ile jandarma personeli katıldı. İl Jandarma Komutanlığı bahçesindeki törende konuşan Vali Vekili Ahmet Mailoğlu, "Allah kazasız belasız gidip gelmeyi, hayırlı görevler yapmayı nasip etsin" dedi.   İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder de personele deprem bölgesinde yapacakları görevle ilgili uyarılarda bulundu. Güder, "Hayırlı yolculuklar, hayırlı görevler. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" diye konuştu.   Daha sonra deprem bölgesinde görev yapacak İl Jandarma Komutanlığı'ndan 3 kadın astsubay ile Yeşilova İlçe Jandarma Asayiş Komando Bölüğü'nden 45 mavi bereli, il jandarma personeli ile vedalaşıp Burdur Belediyesi tarafından temin edilen otobüse binerek deprem bölgesine hareket etti. (DHA)
BURDUR'dan deprem bölgesinde görev almak için giden jandarma komandolara uğurlama töreni düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törene Vali Vekili Ahmet Mailoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder ile jandarma personeli katıldı. İl Jandarma Komutanlığı bahçesindeki törende konuşan Vali Vekili Ahmet Mailoğlu, "Allah kazasız belasız gidip gelmeyi, hayırlı görevler yapmayı nasip etsin" dedi.


 

İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder de personele deprem bölgesinde yapacakları görevle ilgili uyarılarda bulundu. Güder, "Hayırlı yolculuklar, hayırlı görevler. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" diye konuştu.


 

Daha sonra deprem bölgesinde görev yapacak İl Jandarma Komutanlığı'ndan 3 kadın astsubay ile Yeşilova İlçe Jandarma Asayiş Komando Bölüğü'nden 45 mavi bereli, il jandarma personeli ile vedalaşıp Burdur Belediyesi tarafından temin edilen otobüse binerek deprem bölgesine hareket etti. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.