Bakan Nebati G20 toplantısına çevrim içi katıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.02.2023 - 09:24, Güncelleme: 24.02.2023 - 09:24
 

Bakan Nebati G20 toplantısına çevrim içi katıldı

Bakan Nebati G20 toplantısına çevrim içi katıldı
ANKARA, (DHA)- HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, '1'inci G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na çevrim içi katıldı. Bakan Nebati, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Hindistan Dönem Başkanlığı'ndaki '1'inci G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na, ülkemizde yaşadığımız elim deprem felaketleri sebebiyle çevrim içi şekilde katılım gösterdik. Toplantının, ülkemize tahsis edilen özel bölümünde, ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin G20 üyelerine bilgiler verdik. Uluslararası camianın bugüne kadar göstermiş olduğu desteğe teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de dayanışma içinde olmamızın önemini vurguladık" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bakan Nebati G20 toplantısına çevrim içi katıldı

ANKARA, (DHA)- HAZİNE ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, '1'inci G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na çevrim içi katıldı.
Bakan Nebati, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Hindistan Dönem Başkanlığı'ndaki '1'inci G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na, ülkemizde yaşadığımız elim deprem felaketleri sebebiyle çevrim içi şekilde katılım gösterdik. Toplantının, ülkemize tahsis edilen özel bölümünde, ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin G20 üyelerine bilgiler verdik. Uluslararası camianın bugüne kadar göstermiş olduğu desteğe teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de dayanışma içinde olmamızın önemini vurguladık" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.