İmamoğlu: Başta İstanbul olmak üzere amasız, fakatsız depreme karşı tedbir almalıyız

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.02.2023 - 13:58, Güncelleme: 24.02.2023 - 13:58
 

İmamoğlu: Başta İstanbul olmak üzere amasız, fakatsız depreme karşı tedbir almalıyız

İmamoğlu: Başta İstanbul olmak üzere amasız, fakatsız depreme karşı tedbir almalıyız
Mustafa ERCAN- Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)- İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli afetin ardından Mersin'e gelen depremzedelerle görüştü. İmamoğlu, " Depreme karşı büyük sorumluluğumuz var. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yöresinde amasız, fakatsız tedbirleri almalıyız”" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, merkez Yenişehir ilçesindeki fuar alanı içerisinde misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. İmamoğlu, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette açıklama yapan İmamoğlu, "Deprem bölgesinde hepimizin çok önemli hizmetleri var, sorumlulukları var. Bu sorumluluğumuzu ve görevimizi yerine getirmek için çok ciddi gayret içerisindeyiz. Devletimizin her kurumu bu sorumluluğu gösteriyor, göstermek zorundadır. Milletimize sunduğumuz bu hizmetlerin her birisi bilinsin ki; bir lütuf değil, sorumluluğumuzdur, görevimizdir. Biz ülkemizin neresinde olursa olsun, en üstün sorumlulukla oraya koşmak zorunda olan devlet insanlarıyız. Deprem bölgesinde bu süreçten etkilenen her bir vatandaşımız bizim başımızın tacıdır. Şu anda kabul edelim; kentlerimiz yıkıldı, canlarımızı yitirdik, hepimizin başı sağ olsun. Milletçe, hükümetlerce büyük hatalar yaptık ve bununla ilgili önlem alamadık. Depreme karşı büyük sorumluluğumuz var. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yöresinde amasız, fakatsız tedbirleri almalıyız" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
İmamoğlu: Başta İstanbul olmak üzere amasız, fakatsız depreme karşı tedbir almalıyız

Mustafa ERCAN- Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)- İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli afetin ardından Mersin'e gelen depremzedelerle görüştü. İmamoğlu, " Depreme karşı büyük sorumluluğumuz var. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yöresinde amasız, fakatsız tedbirleri almalıyız”" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, merkez Yenişehir ilçesindeki fuar alanı içerisinde misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. İmamoğlu, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ziyarette açıklama yapan İmamoğlu, "Deprem bölgesinde hepimizin çok önemli hizmetleri var, sorumlulukları var. Bu sorumluluğumuzu ve görevimizi yerine getirmek için çok ciddi gayret içerisindeyiz. Devletimizin her kurumu bu sorumluluğu gösteriyor, göstermek zorundadır. Milletimize sunduğumuz bu hizmetlerin her birisi bilinsin ki; bir lütuf değil, sorumluluğumuzdur, görevimizdir. Biz ülkemizin neresinde olursa olsun, en üstün sorumlulukla oraya koşmak zorunda olan devlet insanlarıyız. Deprem bölgesinde bu süreçten etkilenen her bir vatandaşımız bizim başımızın tacıdır. Şu anda kabul edelim; kentlerimiz yıkıldı, canlarımızı yitirdik, hepimizin başı sağ olsun. Milletçe, hükümetlerce büyük hatalar yaptık ve bununla ilgili önlem alamadık. Depreme karşı büyük sorumluluğumuz var. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yöresinde amasız, fakatsız tedbirleri almalıyız" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.