Travel Turkey’de Burdur Belediyesi standı yoğun ilgi gördü

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.12.2021 - 22:14, Güncelleme: 04.12.2021 - 22:14
 

Travel Turkey’de Burdur Belediyesi standı yoğun ilgi gördü

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 2 Aralık’ta açılışı gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarında Burdur Belediyesi Standı’na yoğun ilgi gösterildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı himayesinde, İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Vakfı desteği ile İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık tarafından organize edilen fuar görkemli bir törenle kapılarını açtı. Türkiye’den birçok belediyenin katılım sağladığı fuarda, Burdur’un kültürü, tarihi ve turizm potansiyeli Burdur Belediyesi standında tanıtıldı.   Burdur Belediyesi standına gelen Başkan Ercengiz, standı ziyaret eden misafirlerle özel olarak ilgilendi.    Fuarla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı bu yıl 15’inci kez kapılarını açtı. 2 – 4 Aralık 2021 tarihleri arasında 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcıyı 58 ülkeden gelen ziyaretçilerle bir araya getirilerek Türkiye’nin tarihi ve kültürel değerleri tanıtıldı. Bizde Burdur Belediyesi olarak çok güzel bir stant oluşturduk ve Burdur’umuzu en etkili şekilde temsil ettik. Travel Turkey İzmir Fuarında Burdur’umuzun tarihi, turizm faaliyetleri, yöresel ürünlerimizi ve kentimiz için gerçekleştirdiğimiz projeleri tanıtmaya çalıştık. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer olmak üzere standımızı ziyarete gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.  
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 2 Aralık’ta açılışı gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarında Burdur Belediyesi Standı’na yoğun ilgi gösterildi.

Kültür ve Turizm " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı himayesinde, İzmir Ticaret Odası, TÜRSAB, TÜROFED, İzmir Vakfı desteği ile İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık tarafından organize edilen fuar görkemli bir törenle kapılarını açtı. Türkiye’den birçok belediyenin katılım sağladığı fuarda, Burdur’un kültürü, tarihi ve turizm potansiyeli Burdur Belediyesi standında tanıtıldı.

 

Burdur Belediyesi standına gelen Başkan Ercengiz, standı ziyaret eden misafirlerle özel olarak ilgilendi. 

 

Fuarla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı bu yıl 15’inci kez kapılarını açtı. 2 – 4 Aralık 2021 tarihleri arasında 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcıyı 58 ülkeden gelen ziyaretçilerle bir araya getirilerek Türkiye’nin tarihi ve kültürel değerleri tanıtıldı. Bizde Burdur Belediyesi olarak çok güzel bir stant oluşturduk ve Burdur’umuzu en etkili şekilde temsil ettik. Travel Turkey İzmir Fuarında Burdur’umuzun tarihi, turizm faaliyetleri, yöresel ürünlerimizi ve kentimiz için gerçekleştirdiğimiz projeleri tanıtmaya çalıştık. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer olmak üzere standımızı ziyarete gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.