Adıyaman’da dağların arasından geçen fay kırığı havadan görüntülendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.02.2023 - 09:44, Güncelleme: 27.02.2023 - 09:44
 

Adıyaman’da dağların arasından geçen fay kırığı havadan görüntülendi

Adıyaman’da dağların arasından geçen fay kırığı havadan görüntülendi
Serdar ALTINTEPE/ ADIYAMAN,(DHA) - DEPREMLERDE Adıyaman Gölbaşı’nda dağların arasında oluşan ve metrelerce uzayan fay kırığı havadan görüntülendi. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde meydana gelen 2 ana büyük deprem 11 ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden oldu. Adıyaman, depremin en çok yıkıma uğrattığı yerlerden biri oldu. Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Ozan Mahallesi mevkiinde dağların arasında oluşan ve metrelerce uzayan fay kırığı havadan görüntülendi. Fay kırığı nedeniyle mahalleye çıkan bir yol kullanılamaz hale geldi. (DHA) (FOTOĞRAF)  
Adıyaman’da dağların arasından geçen fay kırığı havadan görüntülendi

Serdar ALTINTEPE/ ADIYAMAN,(DHA) - DEPREMLERDE Adıyaman Gölbaşı’nda dağların arasında oluşan ve metrelerce uzayan fay kırığı havadan görüntülendi.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde meydana gelen 2 ana büyük deprem 11 ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden oldu. Adıyaman, depremin en çok yıkıma uğrattığı yerlerden biri oldu. Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Ozan Mahallesi mevkiinde dağların arasında oluşan ve metrelerce uzayan fay kırığı havadan görüntülendi. Fay kırığı nedeniyle mahalleye çıkan bir yol kullanılamaz hale geldi. (DHA)

(FOTOĞRAF)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.