Burdur'da tarım makineleri üretilen fabrikada yangın çıktı; 4 işçi dumandan etkilendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.03.2023 - 08:01, Güncelleme: 02.03.2023 - 08:01
 

Burdur'da tarım makineleri üretilen fabrikada yangın çıktı; 4 işçi dumandan etkilendi

Burdur'da tarım makineleri üretilen fabrikada yangın çıktı; 4 işçi dumandan etkilendi
Mesut MADAN/ BURDUR, (DHA)- BURDUR'da, Birinci Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) tarım aletleri üretilen fabrika, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. 4 işçi ise dumandan etkilendi.  ​Burdur Birinci OSB’de bulunan ve tarım aletleri üretimi yapılan fabrikada saat 20.00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangını haber alan işçiler de fabrikaya gelerek ekiplere destek oldu. Yangın, ekiplerin yaklaşık 1,5 saatlik çabası sonucu kontrol altına alındı. 4 işçi dumandan etkilenirken, ilk müdahaleleri olay yerindeki ambulanslarda yapıldı. Bir işçi ise Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Fabrika içerisinde mal yüklemek için bekletilen TIR'lar da dışarı çıkarıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Burdur'da tarım makineleri üretilen fabrikada yangın çıktı; 4 işçi dumandan etkilendi

Mesut MADAN/ BURDUR, (DHA)- BURDUR'da, Birinci Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) tarım aletleri üretilen fabrika, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. 4 işçi ise dumandan etkilendi. 
​Burdur Birinci OSB’de bulunan ve tarım aletleri üretimi yapılan fabrikada saat 20.00 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangını haber alan işçiler de fabrikaya gelerek ekiplere destek oldu. Yangın, ekiplerin yaklaşık 1,5 saatlik çabası sonucu kontrol altına alındı. 4 işçi dumandan etkilenirken, ilk müdahaleleri olay yerindeki ambulanslarda yapıldı. Bir işçi ise Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Fabrika içerisinde mal yüklemek için bekletilen TIR'lar da dışarı çıkarıldı.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.