Antalya DOB'dan şeker tadında çocuk oyunu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.03.2023 - 16:03, Güncelleme: 03.03.2023 - 16:03
 

Antalya DOB'dan şeker tadında çocuk oyunu

Antalya DOB'dan şeker tadında çocuk oyunu
  Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 7 Mart Salı saat 11.00'de 'Şekeronya' müzikli çocuk oyununun sezon prömiyerini gerçekleştirecek. Zeynep Ergüven'in yazdığı çocuk oyununun müzikleri Murat Cem Orhan'a ait. Fatih Şanal tarafından sahneye konulan Şekeronya'nın dekor tasarımı Ömer Gündüz, kostüm tasarımı Zekiye Şimşek, ışık tasarımı Mustafa Eski ve koreografisi Melda Özkan imzasını taşıyor. Ülkesinden kaçan, Şekeronya'nın haylaz çocuğu Fırıldak'ın eve dönüş hikayesinin anlatıldığı eserde Sinem Seçil Baddal ve Serap Demirhan Işık 'Fırıldak', Gizem Şener Güçkan, Betül Uzunoğlu Oruç ve Pınar Tekol 'Zeytin', Enis Ok ve Engin Yaman 'Tombiş', Baha İşler ve Ercan Uğur 'Karabaş', Heyecan Yakan ve Müge Yıldıran 'Kırmızı Başlıklı Kız', Erdi Can Aybaş ve Yalçın Ünsal 'Kurt', Ceren Aytekin ve Meriç Karataş 'Soprano Horoz', Müge Günaydın ve Tuğçe Oğuzülgen 'Büyücü' rolleri ile sezon boyunca dönüşümlü sahne alırken Antalya DOB bale sanatçıları da minik sanatseverlere dansları ile keyifli dakikalar yaşatacak. 16 Mart Perşembe ve 28 Mart Salı saat 11.00'de tekrar sahnelenecek eserin 25 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilecek. FOTOĞRAFLI
Antalya DOB'dan şeker tadında çocuk oyunu

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 7 Mart Salı saat 11.00'de 'Şekeronya' müzikli çocuk oyununun sezon prömiyerini gerçekleştirecek.

Zeynep Ergüven'in yazdığı çocuk oyununun müzikleri Murat Cem Orhan'a ait. Fatih Şanal tarafından sahneye konulan Şekeronya'nın dekor tasarımı Ömer Gündüz, kostüm tasarımı Zekiye Şimşek, ışık tasarımı Mustafa Eski ve koreografisi Melda Özkan imzasını taşıyor.

Ülkesinden kaçan, Şekeronya'nın haylaz çocuğu Fırıldak'ın eve dönüş hikayesinin anlatıldığı eserde Sinem Seçil Baddal ve Serap Demirhan Işık 'Fırıldak', Gizem Şener Güçkan, Betül Uzunoğlu Oruç ve Pınar Tekol 'Zeytin', Enis Ok ve Engin Yaman 'Tombiş', Baha İşler ve Ercan Uğur 'Karabaş', Heyecan Yakan ve Müge Yıldıran 'Kırmızı Başlıklı Kız', Erdi Can Aybaş ve Yalçın Ünsal 'Kurt', Ceren Aytekin ve Meriç Karataş 'Soprano Horoz', Müge Günaydın ve Tuğçe Oğuzülgen 'Büyücü' rolleri ile sezon boyunca dönüşümlü sahne alırken Antalya DOB bale sanatçıları da minik sanatseverlere dansları ile keyifli dakikalar yaşatacak.

16 Mart Perşembe ve 28 Mart Salı saat 11.00'de tekrar sahnelenecek eserin 25 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilecek.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.