Yabancı uyruklu çift yaşadıkları evde ölü bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.03.2023 - 08:53, Güncelleme: 08.03.2023 - 08:53
 

Yabancı uyruklu çift yaşadıkları evde ölü bulundu

Yabancı uyruklu çift yaşadıkları evde ölü bulundu
Özgür YILDIZ/YALOVA,(DHA)-YALOVA'da yabancı uyruklu çift Ahmet Albasuidi( 68) ve eşi Fatiyah Saif Saim Albasuidi'nin (50), yaşadıkları evde cansız bedenleri bulundu. Olay,Fevzi Çakmak Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki bir binanın 3.katında yaşandı.Evden gelen kötü kokulardan şüphelenen komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kapının açılmaması üzerine daireye çilingir yardımı ile giren polis ekipleri,  Umman vatandaşı olduğu belirtilen  Ahmet Albasuidi ve eşi Kenya vatandaşı Fatiyah Saif Saim Albasuidi'nin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen savcının ilk incelemesinin ardından cesetler kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Yalova Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.(DHA) FOTOĞRAFLI
Yabancı uyruklu çift yaşadıkları evde ölü bulundu

Özgür YILDIZ/YALOVA,(DHA)-YALOVA'da yabancı uyruklu çift Ahmet Albasuidi( 68) ve eşi Fatiyah Saif Saim Albasuidi'nin (50), yaşadıkları evde cansız bedenleri bulundu.

Olay,Fevzi Çakmak Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki bir binanın 3.katında yaşandı.Evden gelen kötü kokulardan şüphelenen komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kapının açılmaması üzerine daireye çilingir yardımı ile giren polis ekipleri,  Umman vatandaşı olduğu belirtilen  Ahmet Albasuidi ve eşi Kenya vatandaşı Fatiyah Saif Saim Albasuidi'nin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen savcının ilk incelemesinin ardından cesetler kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Yalova Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.(DHA)


FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.