BİRLİKTE İYİLEŞECEĞİZ

Gündem 08.03.2023 - 09:20, Güncelleme: 08.03.2023 - 09:20
 

BİRLİKTE İYİLEŞECEĞİZ

Uzun süren tedavi, sevdiklerinden, ailesinden iş ve sosyal yaşamından ayrı geçen aylar belki yıllar
Uzun süren tedavi, sevdiklerinden, ailesinden iş ve sosyal yaşamından ayrı geçen aylar belki yıllar. Kapalı kapılar ardında lösemiyle, kanserle mücadele eden; ilaçlarla nakillerle yaşama tutunmaya çalışan çocuklarımız, hastalarımız onlar.   Şimdi sıradaki mücadele ise Deprem! Depremden tüm insanlık derin yara alırken onlar bu sarsıntıyı daha derinden yaşayan dezavantajlı gruplar.   Çocuklar. Kadınlar. Lösemili Çocuklar ve Kanser hastası yetişkinler. Depremzede Lösemili Çocuklarımız ve yetişkin kanser hastalarımız…     LÖSEV 25 yıldır Lösemili Çocuklarımızın ve yetişkin kanser hastalarımızın ikinci evi oluyor. Sadece hastalıkta değil sağlıkta da yanında olduğu gibi iyi günde, kötü günde Büyük LÖSEV Ailesi hep birbirine sarılarak acılarını hafifletiyor.   LÖSEV Bütün Çocuklara Hayat veriyor projemizle bu yılki hedefimiz Depremden etkilenen yaklaşık 11 bin hastamıza ve ailesine ulaşmak ve onlara en doğru yardımları iletmek. Kahramanmaraş’ta kurulan LÖSEV Sevgi ve Umut Evleri’de hastalarımızı kucaklayarak, vakfımıza kayıtlı ihtiyaç sahibi olan ailelere daha hızlı ve kalıcı çözümler sunmak amacıyla barınma, giyim, hijyen ve gıda ihtiyaçları ile kesintisiz sağlık hizmeti vermek. Bunun için toplam hedefimiz 3 milyon 300 bin TL.   Koşar Adım LÖSEV Takımı, geçtiğimiz yıllarda “Biz Koşalım, Onlar Yaşasın” diyerek çocuklar için umuda koştu. Her kuruş bağış, hedefe ulaşmak için bir umut oldu. 2023 yılında ise Türkiye geneli tüm maratonlarda amacımız depremden etkilenen 11 bin kayıtlı hastamız ve aileleri için koşuyoruz.   05 Mart 2023 tarihinde Pazar günü gerçekleştirilen RUNTALYA/Antalya Maratonu’nda depremzede hastalarımız ve aileleri için koştuk. Koşar Adım LÖSEV projemizde bizlere destek veren tüm kurumlar ve ekipleri ile bireysel katılımcılarımız Birlikte İyileşeceğiz diyerek adımlarını attılar. Tüm Koşar Adım LÖSEV gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.   Umutları bir kere daha sarsılan tüm kanser ve lösemi hastalarımıza yine umut oluyoruz! Sağlık için koşuyoruz! İyilik için koşuyoruz!
Uzun süren tedavi, sevdiklerinden, ailesinden iş ve sosyal yaşamından ayrı geçen aylar belki yıllar

Uzun süren tedavi, sevdiklerinden, ailesinden iş ve sosyal yaşamından ayrı geçen aylar belki yıllar.

Kapalı kapılar ardında lösemiyle, kanserle mücadele eden; ilaçlarla nakillerle yaşama tutunmaya çalışan çocuklarımız, hastalarımız onlar.

 

Şimdi sıradaki mücadele ise Deprem!

Depremden tüm insanlık derin yara alırken onlar bu sarsıntıyı daha derinden yaşayan dezavantajlı gruplar.

 

Çocuklar. Kadınlar.

Lösemili Çocuklar ve Kanser hastası yetişkinler.

Depremzede Lösemili Çocuklarımız ve yetişkin kanser hastalarımız…

 

 

LÖSEV 25 yıldır Lösemili Çocuklarımızın ve yetişkin kanser hastalarımızın ikinci evi oluyor.

Sadece hastalıkta değil sağlıkta da yanında olduğu gibi iyi günde, kötü günde Büyük LÖSEV Ailesi hep birbirine sarılarak acılarını hafifletiyor.

 

LÖSEV Bütün Çocuklara Hayat veriyor projemizle bu yılki hedefimiz Depremden etkilenen yaklaşık 11 bin hastamıza ve ailesine ulaşmak ve onlara en doğru yardımları iletmek. Kahramanmaraş’ta kurulan LÖSEV Sevgi ve Umut Evleri’de hastalarımızı kucaklayarak, vakfımıza kayıtlı ihtiyaç sahibi olan ailelere daha hızlı ve kalıcı çözümler sunmak amacıyla barınma, giyim, hijyen ve gıda ihtiyaçları ile kesintisiz sağlık hizmeti vermek. Bunun için toplam hedefimiz 3 milyon 300 bin TL.

 

Koşar Adım LÖSEV Takımı, geçtiğimiz yıllarda “Biz Koşalım, Onlar Yaşasın” diyerek çocuklar için umuda koştu. Her kuruş bağış, hedefe ulaşmak için bir umut oldu. 2023 yılında ise Türkiye geneli tüm maratonlarda amacımız depremden etkilenen 11 bin kayıtlı hastamız ve aileleri için koşuyoruz.

 

05 Mart 2023 tarihinde Pazar günü gerçekleştirilen RUNTALYA/Antalya Maratonu’nda depremzede hastalarımız ve aileleri için koştuk. Koşar Adım LÖSEV projemizde bizlere destek veren tüm kurumlar ve ekipleri ile bireysel katılımcılarımız Birlikte İyileşeceğiz diyerek adımlarını attılar.

Tüm Koşar Adım LÖSEV gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Umutları bir kere daha sarsılan tüm kanser ve lösemi hastalarımıza yine umut oluyoruz!

Sağlık için koşuyoruz!

İyilik için koşuyoruz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.