Avcılar'da gazeteci bürosunda ölü bulundu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.03.2023 - 14:29, Güncelleme: 13.03.2023 - 14:29
 

Avcılar'da gazeteci bürosunda ölü bulundu

Avcılar'da gazeteci bürosunda ölü bulundu
İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da yerel gazeteci Sadettin Erşahin, (75) bürosunda ölü bulundu.  Avcılar'da yerel bir gazetenin sahibi olduğu öğrenilen Sadettin Erşahin'den yakınları bir süredir haber alamadı. Erşahin'in Merkez Mahallesi Cami Sokak'taki bürosundan koku geldiğini fark eden çevredekiler polise ihbarda bulundu. Çilingir ile kapıyı açan ekipler, Erşahin'in cesediyle karşılaştı. Olay yerindeki inceleme çalışmalarının ardından Erşahin'in cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. (DHA) (FOTOĞRAF)  
Avcılar'da gazeteci bürosunda ölü bulundu

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR’da yerel gazeteci Sadettin Erşahin, (75) bürosunda ölü bulundu. 
Avcılar'da yerel bir gazetenin sahibi olduğu öğrenilen Sadettin Erşahin'den yakınları bir süredir haber alamadı. Erşahin'in Merkez Mahallesi Cami Sokak'taki bürosundan koku geldiğini fark eden çevredekiler polise ihbarda bulundu. Çilingir ile kapıyı açan ekipler, Erşahin'in cesediyle karşılaştı. Olay yerindeki inceleme çalışmalarının ardından Erşahin'in cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. (DHA)

(FOTOĞRAF)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.