Devrilen traktörün altında kalan Umut öldü, amcası yaralandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.03.2023 - 08:48, Güncelleme: 14.03.2023 - 08:48
 

Devrilen traktörün altında kalan Umut öldü, amcası yaralandı

Devrilen traktörün altında kalan Umut öldü, amcası yaralandı
Gıyasettin TETİK/SİLVAN (Diyarbakır), (DHA)- DİYARBAKIR’ın Silvan ilçesinde devrilen traktörün altında kalan Umut Demir (8) hayatını kaybederken, sürücü amcası M.D. ise yaralandı.  Kaza, akşam saatlerinde Silvan ilçesine bağlı kırsal Beypınar Mahallesi’nde meydana geldi. M. D.’nin kullandığı traktör, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. M.D. ve yeğeni Umut Demir, devrilen traktörün altında kaldı. İhbarla kaza yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye görevlilerin yardımıyla traktörün altından çıkarılan sürücü ve yeğeni, ilk müdahalenin ardından Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Umut Demir, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Umut Demir’in cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Vücudunda kırıklar bulunan M.D.’nin tedavisinin sürdüğü belirtildi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Devrilen traktörün altında kalan Umut öldü, amcası yaralandı

Gıyasettin TETİK/SİLVAN (Diyarbakır), (DHA)- DİYARBAKIR’ın Silvan ilçesinde devrilen traktörün altında kalan Umut Demir (8) hayatını kaybederken, sürücü amcası M.D. ise yaralandı. 
Kaza, akşam saatlerinde Silvan ilçesine bağlı kırsal Beypınar Mahallesi’nde meydana geldi. M. D.’nin kullandığı traktör, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. M.D. ve yeğeni Umut Demir, devrilen traktörün altında kaldı. İhbarla kaza yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye görevlilerin yardımıyla traktörün altından çıkarılan sürücü ve yeğeni, ilk müdahalenin ardından Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Umut Demir, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Umut Demir’in cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Vücudunda kırıklar bulunan M.D.’nin tedavisinin sürdüğü belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.