Korkuteli'nde öğrencilerden depremzedeler için kermes

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.03.2023 - 17:07, Güncelleme: 16.03.2023 - 17:07
 

Korkuteli'nde öğrencilerden depremzedeler için kermes

Korkuteli'nde öğrencilerden depremzedeler için kermes
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Yaşar-Sadi Tekin Ortaokulu öğrencileri depremzede arkadaşlarının aileleri için kermes düzenledi. Korkuteli Yaşar-Sadi Tekin Ortaokulu yönetimi, öğrenciler ve okul aile birliği, velilerin de desteğiyle kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelir, okuldaki depremzede öğrencilerin aileleri için harcanacak. Okul Müdürü İsmail Toprak, "Okul olarak düzenlediğimiz kermesimiz yoğun ilgi gördü. Yıl içerisinde önemli gün ve haftalarda öğrencilerimizle, velilerimizle ve öğretmenlerimizle çeşitli etkinlikler yapmaktayız. Şimdi de Korkuteli Yaşar-Sadi Tekin Ortaokulu olarak depremzedeler yararına veli ve öğrencilerimizle 'çorbada bizim de tuzumuz olsun' düşüncesiyle yardım kermesi düzenledik. Düzenlediğimiz bu kermes oldukça yüksek katılımla gerçekleşti. Biz de depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize sabırlar diliyoruz. Allah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Korkuteli'nde öğrencilerden depremzedeler için kermes

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Yaşar-Sadi Tekin Ortaokulu öğrencileri depremzede arkadaşlarının aileleri için kermes düzenledi.
Korkuteli Yaşar-Sadi Tekin Ortaokulu yönetimi, öğrenciler ve okul aile birliği, velilerin de desteğiyle kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelir, okuldaki depremzede öğrencilerin aileleri için harcanacak.
Okul Müdürü İsmail Toprak, "Okul olarak düzenlediğimiz kermesimiz yoğun ilgi gördü. Yıl içerisinde önemli gün ve haftalarda öğrencilerimizle, velilerimizle ve öğretmenlerimizle çeşitli etkinlikler yapmaktayız. Şimdi de Korkuteli Yaşar-Sadi Tekin Ortaokulu olarak depremzedeler yararına veli ve öğrencilerimizle 'çorbada bizim de tuzumuz olsun' düşüncesiyle yardım kermesi düzenledik. Düzenlediğimiz bu kermes oldukça yüksek katılımla gerçekleşti. Biz de depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize sabırlar diliyoruz. Allah bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.