Burdur'da amatörün lideri Tefenni

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.03.2023 - 10:20, Güncelleme: 20.03.2023 - 10:20
 

Burdur'da amatörün lideri Tefenni

Burdur'da amatörün lideri Tefenni
Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Birinci Amatör Küme'de Tefenni Belediyespor normal sezonu lider olarak bitirdi. Burdur Birinci Amatör Küme'de puan ve ikili averajda eşit durumda olan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Tefenni Belediyespor, lig birincisini belirleyecek maçta Burdur Gazi Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Abdullah İnan, Gökberk Çelikbaş ve İbrahim Alaka hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın normal süresi 1-1 sonuçlanınca uzatmaya gidildi. Karşılaşmanın ikinci uzatma bölümünde bir gol daha bulan Tefenni Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak Birinci Amatör Küme'de normal sezonu lider olarak tamamladı. Zaman zaman gerginleşen ve polisin sahaya girerek futbolcuları ayırdığı karşılaşmada bir taraftar da sahaya yabancı cisim attığı için gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Karşılaşmayı iki takım da 10 kişi tamamladı. Tefenni Belediyespor önümüzdeki hafta sonu oynanmaya başlayacak play-off maçlarına 3 puan, Bucak Belediye Oğuzhanspor 2 puan, Burdurspor 1 puan, Burdur Belediyespor ise puansız olarak başlayacak. (DHA) (FOTOĞRAFLI)
Burdur'da amatörün lideri Tefenni

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Birinci Amatör Küme'de Tefenni Belediyespor normal sezonu lider olarak bitirdi.
Burdur Birinci Amatör Küme'de puan ve ikili averajda eşit durumda olan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Tefenni Belediyespor, lig birincisini belirleyecek maçta Burdur Gazi Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Abdullah İnan, Gökberk Çelikbaş ve İbrahim Alaka hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın normal süresi 1-1 sonuçlanınca uzatmaya gidildi. Karşılaşmanın ikinci uzatma bölümünde bir gol daha bulan Tefenni Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak Birinci Amatör Küme'de normal sezonu lider olarak tamamladı.
Zaman zaman gerginleşen ve polisin sahaya girerek futbolcuları ayırdığı karşılaşmada bir taraftar da sahaya yabancı cisim attığı için gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Karşılaşmayı iki takım da 10 kişi tamamladı.
Tefenni Belediyespor önümüzdeki hafta sonu oynanmaya başlayacak play-off maçlarına 3 puan, Bucak Belediye Oğuzhanspor 2 puan, Burdurspor 1 puan, Burdur Belediyespor ise puansız olarak başlayacak. (DHA)

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.