CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI RECEP MUTLUCAN, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.03.2023 - 09:20, Güncelleme: 22.03.2023 - 09:20
 

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI RECEP MUTLUCAN, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur milletvekili aday adayı Recep Mutlucan Bucak’ta sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.
CHP milletvekili aday adayı Recep Mutlucan 28’nci dönem milletvekili adaylık sürecinde Burdur ve ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mutlucan, Bucak’ta bulunan bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Recep Mutlucan ve CHP heyeti Bucak Ziraat Odasını ziyaret ederek Başkan Bilal Özel’i ziyaret ettiler, daha sonra Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden CHP heyeti bura da Başkan Yusuf Erdoğdu’yu ziyaretten sonra Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sezgin Sezgin’i ziyarette bulundular. CHP Burdur Milletvekili aday adayı Recep Mutlucan ve CHP heyeti daha sonra esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdüler.      
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur milletvekili aday adayı Recep Mutlucan Bucak’ta sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

CHP milletvekili aday adayı Recep Mutlucan 28’nci dönem milletvekili adaylık sürecinde Burdur ve ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mutlucan, Bucak’ta bulunan bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Recep Mutlucan ve CHP heyeti Bucak Ziraat Odasını ziyaret ederek Başkan Bilal Özel’i ziyaret ettiler, daha sonra Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden CHP heyeti bura da Başkan Yusuf Erdoğdu’yu ziyaretten sonra Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sezgin Sezgin’i ziyarette bulundular.

CHP Burdur Milletvekili aday adayı Recep Mutlucan ve CHP heyeti daha sonra esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdüler.      

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.