Antalya'da uyuşturucu operasyonları; 21 gözaltı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.03.2023 - 15:25, Güncelleme: 29.03.2023 - 15:25
 

Antalya'da uyuşturucu operasyonları; 21 gözaltı

Antalya'da uyuşturucu operasyonları; 21 gözaltı
  Mithat ABAKAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Manavgat, Serik ve Kepez ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 'uyuşturucu ticareti' suçundan 21 şüpheli gözaltına alındı. Antalya merkez ve ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı tarafından araştırma başlatıldı. Antalya, Manavgat ve Serik cumhuriyet başsavcılıklarının talimatı doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucunda bazı kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 21 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 2 bin 205 sentetik uyuşturucu hap, 50 gram metamfetamin, 50 gram skunk, 350 gram esrar, 4 hassas terazi ile 10 uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Antalya'da uyuşturucu operasyonları; 21 gözaltı

 

Mithat ABAKAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Manavgat, Serik ve Kepez ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 'uyuşturucu ticareti' suçundan 21 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya merkez ve ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı tarafından araştırma başlatıldı. Antalya, Manavgat ve Serik cumhuriyet başsavcılıklarının talimatı doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucunda bazı kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 21 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 2 bin 205 sentetik uyuşturucu hap, 50 gram metamfetamin, 50 gram skunk, 350 gram esrar, 4 hassas terazi ile 10 uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.