Tekirdağ’da fabrika yangını

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.03.2023 - 08:44, Güncelleme: 30.03.2023 - 08:44
 

Tekirdağ’da fabrika yangını

Tekirdağ’da fabrika yangını
Mehmet YİRUN-Onur KAYA/TEKİRDAĞ, (DHA) - TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Fabrikayı saran alevleri kontrol altına almak için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir kozmetik fabrikasının parfüm deposunda saat 02.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Art arda patlamaların yaşandığı fabrika alevler içinde kaldı. Alevlerin gökyüzüne yükseldiği yangına müdahale etmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yandaki fabrikalara sıçrama ihtimali olan yangını kontrol altına almak için itfaiye ekiplerinin çalışması sürüyor. (DHA)   FOTOĞRAFLI    
Tekirdağ’da fabrika yangını

Mehmet YİRUN-Onur KAYA/TEKİRDAĞ, (DHA) - TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Fabrikayı saran alevleri kontrol altına almak için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir kozmetik fabrikasının parfüm deposunda saat 02.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Art arda patlamaların yaşandığı fabrika alevler içinde kaldı. Alevlerin gökyüzüne yükseldiği yangına müdahale etmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yandaki fabrikalara sıçrama ihtimali olan yangını kontrol altına almak için itfaiye ekiplerinin çalışması sürüyor. (DHA)
 

FOTOĞRAFLI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.