Muş'ta 5 metre karla mücadele

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.04.2023 - 15:53, Güncelleme: 03.04.2023 - 15:53
 

Muş'ta 5 metre karla mücadele

Muş'ta 5 metre karla mücadele
Muhammed Sami MARAL/ MUŞ, (DHA)- MUŞ'ta ilkbahar mevsimi yaşanırken, nisan ayında, kalınlığı 5 metreyi bulan karla mücadele de sürüyor. Muş'ta, ilkbahar mevsimi yaşanırken, aynı zamanda nisan ayında karla mücadele mesaisi de devam ediyor. Üçevler Grup Köy Yolu'nda çalışmalarını yürüten İl Özel İdaresi ekipleri, 10 köy ve 21 mezraya ulaşımın sağlandığı yolda, kar engelini kaldırmaya çalışıyor.  Bölgede mesai yapan iş makinesi operatörü Abdullah Balkan, "Muş İl Özel İdaresi olarak ekip halinde çalışıyoruz. Nisan ayındayız. Ramazan ayı ve oruçluyuz. Yol açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bölgede kar kalınlığı yer yer 5 metreyi buluyor. Bazı yerlerde ise 4 ve 3 metreyi buluyor. Yolları yavaş yavaş açmaya çalışıyoruz. Bazı yerlerde kar aşırı derecede sertleşmiş ve makine zorlanıyor, biz zorlanıyoruz" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Muş'ta 5 metre karla mücadele

Muhammed Sami MARAL/ MUŞ, (DHA)- MUŞ'ta ilkbahar mevsimi yaşanırken, nisan ayında, kalınlığı 5 metreyi bulan karla mücadele de sürüyor.
Muş'ta, ilkbahar mevsimi yaşanırken, aynı zamanda nisan ayında karla mücadele mesaisi de devam ediyor. Üçevler Grup Köy Yolu'nda çalışmalarını yürüten İl Özel İdaresi ekipleri, 10 köy ve 21 mezraya ulaşımın sağlandığı yolda, kar engelini kaldırmaya çalışıyor. 
Bölgede mesai yapan iş makinesi operatörü Abdullah Balkan, "Muş İl Özel İdaresi olarak ekip halinde çalışıyoruz. Nisan ayındayız. Ramazan ayı ve oruçluyuz. Yol açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bölgede kar kalınlığı yer yer 5 metreyi buluyor. Bazı yerlerde ise 4 ve 3 metreyi buluyor. Yolları yavaş yavaş açmaya çalışıyoruz. Bazı yerlerde kar aşırı derecede sertleşmiş ve makine zorlanıyor, biz zorlanıyoruz" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.