Burdur Valisi Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıl Dönümü ve Polis Haftası Mesajı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.04.2023 - 10:47, Güncelleme: 07.04.2023 - 10:47
 

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıl Dönümü ve Polis Haftası Mesajı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir;   “Ülkemizin ve milletimizin esenliği ve huzuru için, yurt içinde ve dışında, gecesini gündüzüne katarak üstün vazife anlayışı içerisinde hizmetini sürdüren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178. yıl dönümünü kutluyorum.   Başta suçun önlenmesi olmak üzere, genel asayiş ve emniyetin sağlanması için her türlü suç ve tehditlere karşı canları pahasına fedakârca görevlerini ifa eden, her daim milletimizin güven ve sevgisine mazhar olmuş Emniyet Teşkilatımızla her zaman gurur duyuyoruz.    Günümüzde hızla gelişen bilgi çağının gerekleri karşısında teknolojik imkânlarını güncelleyerek, kendini yenilemeyi sürdüren Türk Polis Teşkilatı, Milletimize sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün daha üst noktalara taşımaya devam ederek, Dünya Devletlerinin bile gıpta ile baktığı bir teşkilat haline gelmiştir.   Köklü tarihi ile kurulduğu günden bu yana, dosta güven veren, düşmana korku salan Emniyet Teşkilatı, Vatandaşlarımızın güven duygusu içerisinde başvurabildikleri bir şefkat kapısı olarak, başta terör ve uyuşturucu ile mücadele olmak üzere, suç örgütleri ve kaçakçılıkla mücadelede ortaya koyduğu üstün gayret ve başarılar ile Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve Milletimizin geleceği için üzerine düşen görevi cansiperane bir şekilde yerine getirmeye devam etmektedir.   Bu duygu ve düşünceler içerisinde Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevleri başında şehit düşen teşkilat mensuplarımızı rahmet ve minnetle, kahraman Gazilerimizi şükranla anıyorum” dedi. 
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir;
 
“Ülkemizin ve milletimizin esenliği ve huzuru için, yurt içinde ve dışında, gecesini gündüzüne katarak üstün vazife anlayışı içerisinde hizmetini sürdüren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178. yıl dönümünü kutluyorum.

 

Başta suçun önlenmesi olmak üzere, genel asayiş ve emniyetin sağlanması için her türlü suç ve tehditlere karşı canları pahasına fedakârca görevlerini ifa eden, her daim milletimizin güven ve sevgisine mazhar olmuş Emniyet Teşkilatımızla her zaman gurur duyuyoruz. 

 

Günümüzde hızla gelişen bilgi çağının gerekleri karşısında teknolojik imkânlarını güncelleyerek, kendini yenilemeyi sürdüren Türk Polis Teşkilatı, Milletimize sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün daha üst noktalara taşımaya devam ederek, Dünya Devletlerinin bile gıpta ile baktığı bir teşkilat haline gelmiştir.

 

Köklü tarihi ile kurulduğu günden bu yana, dosta güven veren, düşmana korku salan Emniyet Teşkilatı, Vatandaşlarımızın güven duygusu içerisinde başvurabildikleri bir şefkat kapısı olarak, başta terör ve uyuşturucu ile mücadele olmak üzere, suç örgütleri ve kaçakçılıkla mücadelede ortaya koyduğu üstün gayret ve başarılar ile Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve Milletimizin geleceği için üzerine düşen görevi cansiperane bir şekilde yerine getirmeye devam etmektedir.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevleri başında şehit düşen teşkilat mensuplarımızı rahmet ve minnetle, kahraman Gazilerimizi şükranla anıyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.