Köye inen kurt, 4 kişiyi yaraladı (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.04.2023 - 11:43, Güncelleme: 11.04.2023 - 11:43
 

Köye inen kurt, 4 kişiyi yaraladı (2)

Köye inen kurt, 4 kişiyi yaraladı (2)
KURT KUDUZ ÇIKTI Erzurum'un Tortum ilçesinin kırsal Kireçli Mahallesi'ne inip, 4 kişiyi yaralayan kurdun, laboratuvarda yapılan analizlerde kuduz olduğu tespit edildi. Karantinaya alınan mahalleye hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Alınan karar üzerine jandarma, köyün giriş ve çıkışlarında önlem aldı.  Kurdun yaraladığı 4 kişinin kuduz tedavisinin sürdüğü bildirildi. 
Köye inen kurt, 4 kişiyi yaraladı (2)

KURT KUDUZ ÇIKTI
Erzurum'un Tortum ilçesinin kırsal Kireçli Mahallesi'ne inip, 4 kişiyi yaralayan kurdun, laboratuvarda yapılan analizlerde kuduz olduğu tespit edildi. Karantinaya alınan mahalleye hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Alınan karar üzerine jandarma, köyün giriş ve çıkışlarında önlem aldı. 
Kurdun yaraladığı 4 kişinin kuduz tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.