Kozan'da hayvan yetiştiricilerine güneş enerjisi sistemleri dağıtıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.04.2023 - 14:02, Güncelleme: 14.04.2023 - 14:02
 

Kozan'da hayvan yetiştiricilerine güneş enerjisi sistemleri dağıtıldı

Kozan'da hayvan yetiştiricilerine güneş enerjisi sistemleri dağıtıldı
Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)- KOZAN İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında gerçekleştirilen proje kapsamında yetiştiricilere güneş enerjisi sistemleri dağıttı. Proje kapsamında daha önce yaşam çadırları verilen küçükbaş hayvancılık yapan 52 göçer yetiştiriciye 200 amperlik güneş paneli sistemleri teslim edildi. İlçe Tarım Müdürü Ömer Erdoğan, güneş enerjisi sistemlerinin çok önemli bir ihtiyaç olduğunu ve bu sistemlerin bu alanda faaliyet gösteren vatandaşların hayatını kolaylaştıracağını söyledi. Ayrıca, projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Güneş enerjisi sistemlerini alan vatandaşlar da duydukları memnuniyeti dile getirerek, Tarım ve Orman Bakanlığı'na ve İlçe Tarım Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, bu sistemlerin hayatlarını kolaylaştıracağını ve işlerini daha verimli hale getireceklerini belirtti. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kozan'da hayvan yetiştiricilerine güneş enerjisi sistemleri dağıtıldı

Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)- KOZAN İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında gerçekleştirilen proje kapsamında yetiştiricilere güneş enerjisi sistemleri dağıttı.
Proje kapsamında daha önce yaşam çadırları verilen küçükbaş hayvancılık yapan 52 göçer yetiştiriciye 200 amperlik güneş paneli sistemleri teslim edildi. İlçe Tarım Müdürü Ömer Erdoğan, güneş enerjisi sistemlerinin çok önemli bir ihtiyaç olduğunu ve bu sistemlerin bu alanda faaliyet gösteren vatandaşların hayatını kolaylaştıracağını söyledi. Ayrıca, projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Güneş enerjisi sistemlerini alan vatandaşlar da duydukları memnuniyeti dile getirerek, Tarım ve Orman Bakanlığı'na ve İlçe Tarım Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, bu sistemlerin hayatlarını kolaylaştıracağını ve işlerini daha verimli hale getireceklerini belirtti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.