Derede boğulan baba ve kızı son yolculuklarına uğurlandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.04.2023 - 23:02, Güncelleme: 16.04.2023 - 23:02
 

Derede boğulan baba ve kızı son yolculuklarına uğurlandı

Derede boğulan baba ve kızı son yolculuklarına uğurlandı
Emre ÖNCEL- Ersin DEMİR/SAMSUN, (DHA)- BURSA'da, fotoğraf çekmek isterken dengesini kaybedip dereye düşen Esma Çiçek (38) ile kızını kurtarmak için dereye atlayıp boğulan baba Mustafa Bolat (69), memleketleri Samsun’da son yolculuğuna uğurlandı. Olay, saat 14.00 sıralarında Osmangazi ilçesi kırsal Dağakça Mahallesi Şahinkaya mevkisinde meydana geldi. Bursa’da yaşayan Mustafa Bolat ve kızı Esma Çiçek, Kaplıkaya Deresi kenarına gitti. Burada fotoğraf çekmek isteyen Esma Çiçek, iddiaya göre dengesini kaybedip suya düştü. Kızının akıntıya kapıldığını gören baba Mustafa Bolat da suya atladı. Durumu görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerce arama kurtarma çalışması başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışmasının sonucunda baba ile kızın cansız bedenine ulaşıldı. Adli Tıp'taki işlemlerinin ardından baba ve kızının cenazesi memleketleri Samsun’un 19 Mayıs ilçesine bağlı Çandır Mahallesi’ne getirildi. Esma Çelik ve babası Mustafa Bolat, bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye, Bolat ve Çiçek’in yakınları ve vatandaşlar katıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Derede boğulan baba ve kızı son yolculuklarına uğurlandı

Emre ÖNCEL- Ersin DEMİR/SAMSUN, (DHA)- BURSA'da, fotoğraf çekmek isterken dengesini kaybedip dereye düşen Esma Çiçek (38) ile kızını kurtarmak için dereye atlayıp boğulan baba Mustafa Bolat (69), memleketleri Samsun’da son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, saat 14.00 sıralarında Osmangazi ilçesi kırsal Dağakça Mahallesi Şahinkaya mevkisinde meydana geldi. Bursa’da yaşayan Mustafa Bolat ve kızı Esma Çiçek, Kaplıkaya Deresi kenarına gitti. Burada fotoğraf çekmek isteyen Esma Çiçek, iddiaya göre dengesini kaybedip suya düştü. Kızının akıntıya kapıldığını gören baba Mustafa Bolat da suya atladı. Durumu görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerce arama kurtarma çalışması başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışmasının sonucunda baba ile kızın cansız bedenine ulaşıldı.
Adli Tıp'taki işlemlerinin ardından baba ve kızının cenazesi memleketleri Samsun’un 19 Mayıs ilçesine bağlı Çandır Mahallesi’ne getirildi. Esma Çelik ve babası Mustafa Bolat, bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye, Bolat ve Çiçek’in yakınları ve vatandaşlar katıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.