CHP Antalya'da bayramlaştı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.04.2023 - 12:27, Güncelleme: 20.04.2023 - 12:27
 

CHP Antalya'da bayramlaştı

CHP Antalya'da bayramlaştı
  Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi(CHP), Ramazan Bayramı arifesinde il başkanlığı önünde geleneksel bayramlaşma törenini düzenledi. Törene, bayramı deprem bölgesi Gaziantep'te geçirecek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek katılmadı. İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşma törenine, İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, milletvekilleri, milletvekili adayları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra vatandaşlar katıldı. Büyük bir aile olduklarını ifade eden CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, "Bizler hepimiz Atatürk'ün askerleri olarak mücadeleden hiçbir zaman çekinmedik. Cumhuriyetin 100'üncü yılında, 14 Mayıs günü o sandıkları patlatarak yine milletin idaresini demokratik bir yolla güçlü bir şekilde ortaya çıkararak Atatürk'ün laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet payidar kalacağını teyit ve tasdik edecektir. 15 Mayıs günü Genel Başkanımız, 13'üncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya'ya oturduğu gün asıl bayram o gün olacak. Millet o zaman devletiyle birlikte nasıl bütün olduğunu hep birlikte görecek" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
CHP Antalya'da bayramlaştı

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi(CHP), Ramazan Bayramı arifesinde il başkanlığı önünde geleneksel bayramlaşma törenini düzenledi. Törene, bayramı deprem bölgesi Gaziantep'te geçirecek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek katılmadı.
İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşma törenine, İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, milletvekilleri, milletvekili adayları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra vatandaşlar katıldı.
Büyük bir aile olduklarını ifade eden CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, "Bizler hepimiz Atatürk'ün askerleri olarak mücadeleden hiçbir zaman çekinmedik. Cumhuriyetin 100'üncü yılında, 14 Mayıs günü o sandıkları patlatarak yine milletin idaresini demokratik bir yolla güçlü bir şekilde ortaya çıkararak Atatürk'ün laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet payidar kalacağını teyit ve tasdik edecektir. 15 Mayıs günü Genel Başkanımız, 13'üncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya'ya oturduğu gün asıl bayram o gün olacak. Millet o zaman devletiyle birlikte nasıl bütün olduğunu hep birlikte görecek" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.