Kepez'de 23 Nisan Şenliği

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.04.2023 - 14:05, Güncelleme: 24.04.2023 - 14:05
 

Kepez'de 23 Nisan Şenliği

Kepez'de 23 Nisan Şenliği
ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Dokumapark'ta Çocuk Şenliği düzenledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kepez'de büyük coşkuyla kutlandı. Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Dokumapark'ta çocuklar için dolu dolu bir etkinlik programı hazırladı. Dokumapark'taki binlerce oyuncağa ev sahipliği yapan Anadolu Oyuncak Müzesi bahçesinde düzenlenen şenlikte çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hazırlanan ve 2 gün süren rengarenk etkinliklerle çocuklar bayram sevincini dolu dolu yaşadı. Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde sahne gösterileri, konserler, balon parklar, ahşap oyun stantları ve birbirinden güzel atölye çalışmalarıyla buluştu. FOTOĞRAFLI
Kepez'de 23 Nisan Şenliği

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Dokumapark'ta Çocuk Şenliği düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kepez'de büyük coşkuyla kutlandı. Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Dokumapark'ta çocuklar için dolu dolu bir etkinlik programı hazırladı. Dokumapark'taki binlerce oyuncağa ev sahipliği yapan Anadolu Oyuncak Müzesi bahçesinde düzenlenen şenlikte çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hazırlanan ve 2 gün süren rengarenk etkinliklerle çocuklar bayram sevincini dolu dolu yaşadı. Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde sahne gösterileri, konserler, balon parklar, ahşap oyun stantları ve birbirinden güzel atölye çalışmalarıyla buluştu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.