Bakan Soylu: Biz yaptıklarımızı anlatacağız

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.04.2023 - 08:48, Güncelleme: 27.04.2023 - 08:48
 

Bakan Soylu: Biz yaptıklarımızı anlatacağız

Bakan Soylu: Biz yaptıklarımızı anlatacağız
Emre AKAR-Özkan ÖZGER/İSTANBUL,(DHA)-İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan'da AK Parti temsilcileriyle buluştu. Soylu burada yaptığı konuşmada, AK Partinin 20 yıldır biriktirdiği tecrübeden bahsederek bu heyecanı kaybetmeden çalışmak zorunda olduklarını söyledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan'da AK Parti temsilcileriyle bir araya geldi. Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen buluşmaya DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katıldı. Soylu, AK Parti'nin 20 yıldır biriktirdiği tecrübelerden bahsederken, konuşmasında 21 yıl önceki heyecanlarını kaybetmeden çalışmaları gerektiğini vurguladı. Soylu, "İşte bu nedenle, burada her birinize söylemek istediğimiz şey, 20 yıldır biriktirdiğimiz tüm tecrübeyi kullanmak. Tüm birikimi ve 21 yıl önceki heyecanımızı hep birlikte sahaya yansıtmamız gerekiyor" dedi. Konuşmasının ardından, Soylu Bağcılar Halk Sarayı'nda AK Parti temsilcileriyle bir araya geldi. “BAŞIMIZ AĞRIYANA KADAR ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ" Bakanı Soylu AK Parti teşkilatının çok çalışması gerektiği belirterek, “Başımız ağrıyana kadar çalışmak zorundayız. Kelimeler ağzımızdan dökülmekte zorlanana kadar her birimiz çalışmak zorundayız. Çünkü mesele sadece seçimi kazanmak değildir. Çocuklarımıza hesap vermek zorunda kalmayacağımız, onların karşısında mahzun olmayacağımız hep birlikte bir hali tesis etmektir. Önümüzde iki iş var. Birincisi seçim sürecinde kendimizi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı tam manasıyla anlatmaktır. Hepinizin bildiği bir söz vardır. Ailesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Arkamızda 21 yıllık icraatımız var. Onların ise Londra bankerlerinden, neyi diyet vererek aldıkları kuru vaatler var. Biz yaptıklarımızı anlatacağız. Biz milletimize şehir hastanesi yapacağız diye söze başlamayacağız. Yaptık diyeceğiz. Yenisini tekrar yapmaya devam edeceğiz diyeceğiz" şeklinde konuştu.  Bağcılar Halk Sarayı'nda partililerle bir araya gelen Soylu, "Buraya gelmemin sebebi şudur. Siz 21 yüzyılın başından itibaren büyük bir devrim gerçekleştirdiniz. Bu ülkede insanların hayal bile edemeyeceklerini, ülkemiz ve Türkiye ile buluşturdunuz. Bu ülkede ötekileştirilmiş ne kadar insan varsa, bu ülkede elinin tersiyle itilen ne kadar insan varsa, bu ülkede medya üzerinden Başbakanlara ve Cumhurbaşkanına ayar verilirken, Amerikan Başkanı ve Amerika'nın bize parmak sallarken, bu ülkede ezberleri bozdunuz. Şimdi Tayyip Erdoğan, AK Partililer ve Cumhur İttifakı bugün bir şey söylüyor. Türkiye önüne 20 yıl koydu, 50 yıl koydu, sonra 70 yıl koydu. Şimdi size inanarak 100 yıllık bir hedef koyuyor" ifadelerini kullandı.(DHA) FOTOĞRAF  
Bakan Soylu: Biz yaptıklarımızı anlatacağız

Emre AKAR-Özkan ÖZGER/İSTANBUL,(DHA)-İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan'da AK Parti temsilcileriyle buluştu. Soylu burada yaptığı konuşmada, AK Partinin 20 yıldır biriktirdiği tecrübeden bahsederek bu heyecanı kaybetmeden çalışmak zorunda olduklarını söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan'da AK Parti temsilcileriyle bir araya geldi. Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen buluşmaya DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katıldı. Soylu, AK Parti'nin 20 yıldır biriktirdiği tecrübelerden bahsederken, konuşmasında 21 yıl önceki heyecanlarını kaybetmeden çalışmaları gerektiğini vurguladı. Soylu, "İşte bu nedenle, burada her birinize söylemek istediğimiz şey, 20 yıldır biriktirdiğimiz tüm tecrübeyi kullanmak. Tüm birikimi ve 21 yıl önceki heyecanımızı hep birlikte sahaya yansıtmamız gerekiyor" dedi. Konuşmasının ardından, Soylu Bağcılar Halk Sarayı'nda AK Parti temsilcileriyle bir araya geldi.

“BAŞIMIZ AĞRIYANA KADAR ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ"
Bakanı Soylu AK Parti teşkilatının çok çalışması gerektiği belirterek, “Başımız ağrıyana kadar çalışmak zorundayız. Kelimeler ağzımızdan dökülmekte zorlanana kadar her birimiz çalışmak zorundayız. Çünkü mesele sadece seçimi kazanmak değildir. Çocuklarımıza hesap vermek zorunda kalmayacağımız, onların karşısında mahzun olmayacağımız hep birlikte bir hali tesis etmektir. Önümüzde iki iş var. Birincisi seçim sürecinde kendimizi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı tam manasıyla anlatmaktır. Hepinizin bildiği bir söz vardır. Ailesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Arkamızda 21 yıllık icraatımız var. Onların ise Londra bankerlerinden, neyi diyet vererek aldıkları kuru vaatler var. Biz yaptıklarımızı anlatacağız. Biz milletimize şehir hastanesi yapacağız diye söze başlamayacağız. Yaptık diyeceğiz. Yenisini tekrar yapmaya devam edeceğiz diyeceğiz" şeklinde konuştu. 
Bağcılar Halk Sarayı'nda partililerle bir araya gelen Soylu, "Buraya gelmemin sebebi şudur. Siz 21 yüzyılın başından itibaren büyük bir devrim gerçekleştirdiniz. Bu ülkede insanların hayal bile edemeyeceklerini, ülkemiz ve Türkiye ile buluşturdunuz. Bu ülkede ötekileştirilmiş ne kadar insan varsa, bu ülkede elinin tersiyle itilen ne kadar insan varsa, bu ülkede medya üzerinden Başbakanlara ve Cumhurbaşkanına ayar verilirken, Amerikan Başkanı ve Amerika'nın bize parmak sallarken, bu ülkede ezberleri bozdunuz. Şimdi Tayyip Erdoğan, AK Partililer ve Cumhur İttifakı bugün bir şey söylüyor. Türkiye önüne 20 yıl koydu, 50 yıl koydu, sonra 70 yıl koydu. Şimdi size inanarak 100 yıllık bir hedef koyuyor" ifadelerini kullandı.(DHA)

FOTOĞRAF
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.