Keşan’da sağanak ve dolu etkili oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.05.2023 - 17:12, Güncelleme: 01.05.2023 - 17:12
 

Keşan’da sağanak ve dolu etkili oldu

Keşan’da sağanak ve dolu etkili oldu
Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde öğle saatlerinde yağan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının 21 derece olduğu Keşan'da, öğle saatlerinde yağmur ve dolu yağışı başladı. Sağanak nedeniyle caddelerde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Ana yollarda trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yağışa hazırlıksız yakalananlar, saçak altlarına ve pasaj girişlerine sığındı. Yağışın aralıklarla devam etmesi beklenirken, yetkililer olası su baskınlarına karşı ilçe halkını uyardı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Keşan’da sağanak ve dolu etkili oldu

Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde öğle saatlerinde yağan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.
Hava sıcaklığının 21 derece olduğu Keşan'da, öğle saatlerinde yağmur ve dolu yağışı başladı. Sağanak nedeniyle caddelerde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Ana yollarda trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yağışa hazırlıksız yakalananlar, saçak altlarına ve pasaj girişlerine sığındı. Yağışın aralıklarla devam etmesi beklenirken, yetkililer olası su baskınlarına karşı ilçe halkını uyardı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.