BUCAK BELEDİYESİ’NİN EVDE TEMİZLİK HİZMETİ YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 03.05.2023 - 10:44, Güncelleme: 03.05.2023 - 10:44
 

BUCAK BELEDİYESİ’NİN EVDE TEMİZLİK HİZMETİ YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Gönül belediyeciliği anlayışıyla yaptığı hizmetlerle her geçen gün daha güzeli hedefleyerek ilçe halkına hizmet eden Bucak Belediyesi, Evde Temizlik Hizmeti ile de Bucaklıların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.
Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından verilen Evde Temizlik Hizmeti, öncelikle vatandaşların belediyeye yapmış olduğu başvuru ile süreç başlıyor. Başvuruların ardından inceleme yapılarak vatandaşın evde temizlik hizmetine olan uygunluğuna bakılırken, inceleme sonucu bakıma muhtaç, kimsesiz, maddi durumu yetersiz, yaşlı ve engelli vatandaşlara Evde Temizlik Hizmeti veriliyor. Vatandaşlar Evde Temizlik Hizmeti’ne ilişkin tüm talep ve başvuruları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 0 543 6481515 telefon numarasından ulaşabiliyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Evde Temizlik Hizmeti’nin de sosyal belediyecilik noktasında önemli bir hizmet olduğunu belirtti. Bucak’ta yaşayan yaşlı ve engelli, bakıma muhtaç, kimsesiz, vatandaşların Evde Temizlik Hizmeti ile ev temizliklerinin yapıldığını söyleyen Başkan Emrullah Ünal, “İlçemizde yaşlı ve engelli kimsesiz vatandaşlarımıza, duyarlı vatandaşlarımız, muhtarlarımız aracılığıyla ulaşıyoruz. Ekiplerimiz gerekli incelemeleri yaparak, evlerini temizliyorlar. Evde Temizlik Hizmeti ile de yaşlı ve engelli kimsesiz vatandaşlarımızın yaşamlarına dokunarak, yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz.” dedi.              Vatandaşlar Memnun; Bucak Belediyesi’nin Evde Temizlik Hizmeti’nden yararlanan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve çalışanlara teşekkür ettiler.
Gönül belediyeciliği anlayışıyla yaptığı hizmetlerle her geçen gün daha güzeli hedefleyerek ilçe halkına hizmet eden Bucak Belediyesi, Evde Temizlik Hizmeti ile de Bucaklıların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından verilen Evde Temizlik Hizmeti, öncelikle vatandaşların belediyeye yapmış olduğu başvuru ile süreç başlıyor. Başvuruların ardından inceleme yapılarak vatandaşın evde temizlik hizmetine olan uygunluğuna bakılırken, inceleme sonucu bakıma muhtaç, kimsesiz, maddi durumu yetersiz, yaşlı ve engelli vatandaşlara Evde Temizlik Hizmeti veriliyor. Vatandaşlar Evde Temizlik Hizmeti’ne ilişkin tüm talep ve başvuruları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 0 543 6481515 telefon numarasından ulaşabiliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Evde Temizlik Hizmeti’nin de sosyal belediyecilik noktasında önemli bir hizmet olduğunu belirtti. Bucak’ta yaşayan yaşlı ve engelli, bakıma muhtaç, kimsesiz, vatandaşların Evde Temizlik Hizmeti ile ev temizliklerinin yapıldığını söyleyen Başkan Emrullah Ünal, “İlçemizde yaşlı ve engelli kimsesiz vatandaşlarımıza, duyarlı vatandaşlarımız, muhtarlarımız aracılığıyla ulaşıyoruz. Ekiplerimiz gerekli incelemeleri yaparak, evlerini temizliyorlar. Evde Temizlik Hizmeti ile de yaşlı ve engelli kimsesiz vatandaşlarımızın yaşamlarına dokunarak, yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz.” dedi.

             Vatandaşlar Memnun;

Bucak Belediyesi’nin Evde Temizlik Hizmeti’nden yararlanan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve çalışanlara teşekkür ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.