AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE AYNİ VE NAKDİ YARDIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Spor (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.05.2023 - 09:02, Güncelleme: 04.05.2023 - 09:02
 

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE AYNİ VE NAKDİ YARDIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Burdur Gençlik Merkezinde düzenlenen Amatör Spor Kulüplerine Aynî ve Nakdî Yardım Törenine katıldı.
Yurt genelinde eşgüdüm içerisinde düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya tarafından açılış konuşması yapıldı.   İlimizde aktif olarak faaliyet gösteren 43 amatör spor kulübe toplamda 1.147.500 TL ayni yardımın yapıldığı programda ayrıca Vali Arslantaş'ın talimatlarıyla İl Özel İdaresi tarafından 1000 adet topun dağıtımı yapıldı.   Amatör Spor Kulüplerine yapılan ayni yardımların yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ödeneği sağlanarak okullara daha önce dağıtımı yapılan 50 adet basketbol potasına ek olarak bugün de planlanan 50 adet basketbol potasının dağıtımı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak okullara yapılacak.   Düzenlenen tören sporcular ile fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Burdur Gençlik Merkezinde düzenlenen Amatör Spor Kulüplerine Aynî ve Nakdî Yardım Törenine katıldı.

Yurt genelinde eşgüdüm içerisinde düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya tarafından açılış konuşması yapıldı.

 

İlimizde aktif olarak faaliyet gösteren 43 amatör spor kulübe toplamda 1.147.500 TL ayni yardımın yapıldığı programda ayrıca Vali Arslantaş'ın talimatlarıyla İl Özel İdaresi tarafından 1000 adet topun dağıtımı yapıldı.

 

Amatör Spor Kulüplerine yapılan ayni yardımların yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ödeneği sağlanarak okullara daha önce dağıtımı yapılan 50 adet basketbol potasına ek olarak bugün de planlanan 50 adet basketbol potasının dağıtımı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak okullara yapılacak.

 

Düzenlenen tören sporcular ile fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.