Faruk Erkan, “Bütün Burdur’un Milletvekili olacağım”

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.05.2023 - 14:35, Güncelleme: 04.05.2023 - 14:35
 

Faruk Erkan, “Bütün Burdur’un Milletvekili olacağım”

Seçim çalışmalarına hız veren İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayları Faruk Erkan, “En büyük iddiam ulaşılabilir milletvekili olmak. Vatandaşım istediği zaman vekiline ulaşabilecek. Bütün Burdur’un milletvekili olacağım” dedi.
İYİ Parti Burdur Milletvekili adayı Faruk Erkan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Güne Bucak Sanayi Sitesi’nde başlayan Milletvekili adayı Faruk Erkan, ardından Burdur merkezde çalışmalarına devam etti. Milletvekili adayı Faruk Erkan, Burdur Devlet Hastanesi çevresindeki optik ve eczaneleri ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Günün sonunda Kozluca Köyü’ne geçen Erkan, burada Kozlucalılarla bir araya geldi. Gece gündüz demeden Burdur’u baştan sona gezdiklerini ifade eden Milletvekili Adayı Faruk Erkan, “14 Mayıs’ta Burdur’da tarih yazmak için çalışıyoruz. İlçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Kısa, orta ve uzun vadede yapacaklarımızı anlatıyoruz. İddiamız Burdur’da ulaşılabilir milletvekili olmak. Sadece seçim döneminde değil, her zaman vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Seçimden sonra da ziyaretlerimizi düzenli olarak yapacağız. Burdur’un milletvekili olduğumuzu ilçelerimizin ve köylerimizin tamamında hissettireceğiz.” diye konuştu.
Seçim çalışmalarına hız veren İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayları Faruk Erkan, “En büyük iddiam ulaşılabilir milletvekili olmak. Vatandaşım istediği zaman vekiline ulaşabilecek. Bütün Burdur’un milletvekili olacağım” dedi.

İYİ Parti Burdur Milletvekili adayı Faruk Erkan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Güne Bucak Sanayi Sitesi’nde başlayan Milletvekili adayı Faruk Erkan, ardından Burdur merkezde çalışmalarına devam etti. Milletvekili adayı Faruk Erkan, Burdur Devlet Hastanesi çevresindeki optik ve eczaneleri ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Günün sonunda Kozluca Köyü’ne geçen Erkan, burada Kozlucalılarla bir araya geldi.

Gece gündüz demeden Burdur’u baştan sona gezdiklerini ifade eden Milletvekili Adayı Faruk Erkan, “14 Mayıs’ta Burdur’da tarih yazmak için çalışıyoruz. İlçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Kısa, orta ve uzun vadede yapacaklarımızı anlatıyoruz. İddiamız Burdur’da ulaşılabilir milletvekili olmak. Sadece seçim döneminde değil, her zaman vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Seçimden sonra da ziyaretlerimizi düzenli olarak yapacağız. Burdur’un milletvekili olduğumuzu ilçelerimizin ve köylerimizin tamamında hissettireceğiz.” diye konuştu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.