TRAFİK HAFTASI “BU YOLDA SANA ÇOK GÜVENİYORUZ” FARKINDALIK KAMPANYASIYLA KUTLANIYOR

Dünya (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.05.2023 - 14:50, Güncelleme: 09.05.2023 - 14:50
 

TRAFİK HAFTASI “BU YOLDA SANA ÇOK GÜVENİYORUZ” FARKINDALIK KAMPANYASIYLA KUTLANIYOR

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 6 – 12 Mayıs Karayolu Güvenliği Günü ve Trafik Haftası kapsamında düzenlenen programa katıldı.
İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, karayollarını kullananların trafik kurallarına uymaları yönündeki farkındalığının artırılması amacıyla bu sene “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla kutlanan trafik haftası kapsamında, İlimiz Cumhuriyet Meydanında program düzenlendi.   Programa başta Vali Arslantaş olmak üzere, Garnizon ve Zırhlı Birlikler Eğitim alay Komutanı Kd. Alb. Serdar Erkan Ergil, Burdur Belediye Başkan Vekili Arif Pak, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, MAKÜ Rektör V. Prof. Dr. Durmuş Acar, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, kurum müdürleri, öğrenciler ve ilgili kurum personelleri katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan program, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in açılış konuşması ile devam etti. Dereceye giren öğrenciler tarafından okunan şiir ve kompozisyonun ardından ödül törenine geçildi. Vali Arslantaş, ödüllerini takdim ettiği Öğrencileri tebrik etti.   Program Cumhuriyet Meydanında kurulan trafik stantlarının gezilmesi ile sona erdi. Vali Arslantaş, incelemelerde bulunduğu trafik stantlarında ilgili personel ve kısım amirlerinden kullanılan ekipmanlarla ilgili bilgiler aldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 6 – 12 Mayıs Karayolu Güvenliği Günü ve Trafik Haftası kapsamında düzenlenen programa katıldı.

İçişleri Bakanlığımız tarafından trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması, karayollarını kullananların trafik kurallarına uymaları yönündeki farkındalığının artırılması amacıyla bu sene “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla kutlanan trafik haftası kapsamında, İlimiz Cumhuriyet Meydanında program düzenlendi.

 

Programa başta Vali Arslantaş olmak üzere, Garnizon ve Zırhlı Birlikler Eğitim alay Komutanı Kd. Alb. Serdar Erkan Ergil, Burdur Belediye Başkan Vekili Arif Pak, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, MAKÜ Rektör V. Prof. Dr. Durmuş Acar, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, kurum müdürleri, öğrenciler ve ilgili kurum personelleri katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan program, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in açılış konuşması ile devam etti. Dereceye giren öğrenciler tarafından okunan şiir ve kompozisyonun ardından ödül törenine geçildi. Vali Arslantaş, ödüllerini takdim ettiği Öğrencileri tebrik etti.

 

Program Cumhuriyet Meydanında kurulan trafik stantlarının gezilmesi ile sona erdi. Vali Arslantaş, incelemelerde bulunduğu trafik stantlarında ilgili personel ve kısım amirlerinden kullanılan ekipmanlarla ilgili bilgiler aldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.