Sokaktaki tartışmada göğsünden vurularak öldürüldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.05.2023 - 08:55, Güncelleme: 11.05.2023 - 08:55
 

Sokaktaki tartışmada göğsünden vurularak öldürüldü

Sokaktaki tartışmada göğsünden vurularak öldürüldü
Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Buca ilçesinde Orhan Mızrak (45), sokak ortasında tartıştığı Haydar A. tarafından tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü. Olay, saat 19.00 sıralarında Atatürk Mahallesi 202/44 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Orhan Mızrak ile Haydar A., henüz bilinmeyen nedenle sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Haydar A., yanında bulunan tabanca ile Orhan Mızrak'a ateş etti. Göğsünden vurulan Orhan Mızrak kanlar içerisinde yığılırken, Haydar A. ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Orhan Mızrak, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Mızrak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.  Polis, kaçan şüpheli Haydar A.'nın yakalanması için çalışma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Sokaktaki tartışmada göğsünden vurularak öldürüldü

Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Buca ilçesinde Orhan Mızrak (45), sokak ortasında tartıştığı Haydar A. tarafından tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü.
Olay, saat 19.00 sıralarında Atatürk Mahallesi 202/44 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Orhan Mızrak ile Haydar A., henüz bilinmeyen nedenle sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Haydar A., yanında bulunan tabanca ile Orhan Mızrak'a ateş etti. Göğsünden vurulan Orhan Mızrak kanlar içerisinde yığılırken, Haydar A. ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Orhan Mızrak, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Mızrak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 
Polis, kaçan şüpheli Haydar A.'nın yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.