Burdur'da Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kütüphane açıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.12.2021 - 13:39, Güncelleme: 10.12.2021 - 13:48
 

Burdur'da Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kütüphane açıldı

Burdur'da Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kütüphane açıldı
BURDUR Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kurulan kütüphane törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' adlı projesi kapsmamında Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kütüphane oluşturuldu. Kütüphane Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Cevdet Vural'ın da katıldığı törenle açıldı. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, şube müdürleri ve kent merkezindeki okul müdürleri katıldı. Vural, açılış kurdelesinin kesiminin ardından kütüphaneyi gezdi. Vural, "Kütüphane açmak güzel ama öğrencilere kitap okuma zevkini, alışkanlığını kazandırmak gerekli. Bu şekilde amacına ulaşmış olur. Hayırlı olsun. Emeğinize sağlık" dedi. FOTOĞRAFLI  
Burdur'da Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kütüphane açıldı

BURDUR Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kurulan kütüphane törenle açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' adlı projesi kapsmamında Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kütüphane oluşturuldu. Kütüphane Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Cevdet Vural'ın da katıldığı törenle açıldı. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, şube müdürleri ve kent merkezindeki okul müdürleri katıldı. Vural, açılış kurdelesinin kesiminin ardından kütüphaneyi gezdi. Vural, "Kütüphane açmak güzel ama öğrencilere kitap okuma zevkini, alışkanlığını kazandırmak gerekli. Bu şekilde amacına ulaşmış olur. Hayırlı olsun. Emeğinize sağlık" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.