BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL, 14 MAYIS SEÇİMLERİYLE BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİNİ DAHA ALNININ AKIYLA TAMAMLAMIŞTIR

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.05.2023 - 11:05, Güncelleme: 16.05.2023 - 11:05
 

BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL, 14 MAYIS SEÇİMLERİYLE BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİNİ DAHA ALNININ AKIYLA TAMAMLAMIŞTIR

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinden sonra ilk açıklamayı yaptı.
Bucak belediye Başkanı Emrullah Ünal sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şöyle dedi. “Kıymetli hemşerilerim, Kardeşlerim, Başımızın Tacı Kıymetli Hanımefendiler, Geleceğimizin Teminatı Sevgili Gençler, Yoğun bir seçim kampanya dönemini sağduyu ile geride bıraktık. Ülkemiz 14 Mayıs seçimleriyle bir demokrasi şölenini daha alnının akıyla tamamlamıştır. Kazanan ülkemiz, Milletimiz, Burdur’umuz ve Bucak’ımız olmuştur. Türkiye milli iradenin üstünlüğüne bağlılığını bir kez daha ispatlamıştır. Tercihini kimden yana yaparsa yapsın, demokrasi şölenine katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim kampanyası boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen siz çok kıymetli hemşerilerime hasseten şükranlarımı arz ediyorum. Herbirinizin gönlümdeki yeri ve değeri ayrıdır. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Yeni Milletvekillerimize ve şehrimizin evladı Mustafa Oğuz kardeşime İlimize ve ilçemize hizmet noktasında başarılar diliyorum. Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de Ak Partimizi İlçemizde 1. parti yapan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek veren kıymetli hemşerilerime minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Milletimiz ve Cumhur İttifakımız yine birlikte hareket ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 2. tur seçimlerinde de büyük bir farkla tekrar Cumhurbaşkanlığı makamını kazandıracaktır. Buna inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerime tekrar teşekkür ediyor, seçimlerin Ak Partimizin ve Cumhur ittifakımızın zaferi ile sonuçlanmasında emeği geçen herkesi, tüm Ak Parti ve MHP teşkilatlarımızı tebrik ediyorum”
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinden sonra ilk açıklamayı yaptı.

Bucak belediye Başkanı Emrullah Ünal sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şöyle dedi. “Kıymetli hemşerilerim, Kardeşlerim, Başımızın Tacı Kıymetli Hanımefendiler, Geleceğimizin Teminatı Sevgili Gençler,

Yoğun bir seçim kampanya dönemini sağduyu ile geride bıraktık. Ülkemiz 14 Mayıs seçimleriyle bir demokrasi şölenini daha alnının akıyla tamamlamıştır. Kazanan ülkemiz, Milletimiz, Burdur’umuz ve Bucak’ımız olmuştur. Türkiye milli iradenin üstünlüğüne bağlılığını bir kez daha ispatlamıştır. Tercihini kimden yana yaparsa yapsın, demokrasi şölenine katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim kampanyası boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen siz çok kıymetli hemşerilerime hasseten şükranlarımı arz ediyorum. Herbirinizin gönlümdeki yeri ve değeri ayrıdır. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Yeni Milletvekillerimize ve şehrimizin evladı Mustafa Oğuz kardeşime İlimize ve ilçemize hizmet noktasında başarılar diliyorum. Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de Ak Partimizi İlçemizde 1. parti yapan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek veren kıymetli hemşerilerime minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Milletimiz ve Cumhur İttifakımız yine birlikte hareket ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 2. tur seçimlerinde de büyük bir farkla tekrar Cumhurbaşkanlığı makamını kazandıracaktır. Buna inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerime tekrar teşekkür ediyor, seçimlerin Ak Partimizin ve Cumhur ittifakımızın zaferi ile sonuçlanmasında emeği geçen herkesi, tüm Ak Parti ve MHP teşkilatlarımızı tebrik ediyorum”

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.