Mide küçültme ameliyatı için gelen Almanya vatandaşı Adle, yangında öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.05.2023 - 15:57, Güncelleme: 23.05.2023 - 15:57
 

Mide küçültme ameliyatı için gelen Almanya vatandaşı Adle, yangında öldü

Mide küçültme ameliyatı için gelen Almanya vatandaşı Adle, yangında öldü
Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Konak ilçesinde bir evde çıkan yangında mide küçültme ameliyatı için Türkiye'ye gelen Almanya vatandaşı Adle Hammude (59), yaşamını yitirdi. Eşrefpaşa semti 612 Sokak'taki 3 katlı binanın 1'inci katında, saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 30 dakikalık çalışma ile alevleri söndüren ekipler, girdikleri dairede Almanya vatandaşı Adle Hammude'nin cesedi ile karşılaştı. 4 çocuk annesi Hammude'nin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hammude'nin, 15 Mayıs'ta mide küçültme ameliyatı için Almanya'dan Türkiye'ye geldiği, bir yakınının yanında kaldığı, göğsünde belirlenen kitle nedeniyle operasyona alınmadığı, bu akşam ise Almanya'ya dönmeyi planladığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Mide küçültme ameliyatı için gelen Almanya vatandaşı Adle, yangında öldü

Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Konak ilçesinde bir evde çıkan yangında mide küçültme ameliyatı için Türkiye'ye gelen Almanya vatandaşı Adle Hammude (59), yaşamını yitirdi.
Eşrefpaşa semti 612 Sokak'taki 3 katlı binanın 1'inci katında, saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 30 dakikalık çalışma ile alevleri söndüren ekipler, girdikleri dairede Almanya vatandaşı Adle Hammude'nin cesedi ile karşılaştı. 4 çocuk annesi Hammude'nin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hammude'nin, 15 Mayıs'ta mide küçültme ameliyatı için Almanya'dan Türkiye'ye geldiği, bir yakınının yanında kaldığı, göğsünde belirlenen kitle nedeniyle operasyona alınmadığı, bu akşam ise Almanya'ya dönmeyi planladığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.