Bucak’ta ölü bulunan yavru köpeklerle ilgili soruşturma

Asayiş 26.05.2023 - 14:09, Güncelleme: 26.05.2023 - 14:09
 

Bucak’ta ölü bulunan yavru köpeklerle ilgili soruşturma

BURDUR’ un Bucak ilçesinde dün sabah saatlerinde şirlek mevkiinde ölü bulunan 6 köpek yavrusu ile ilgili Bucak kaymakamlığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Dün sabah saatlerinde Bucak ilçesinin Şirlek mevkiinde bir çeşmeye yakın bölgede çeşmenin etrafında öldürülmüş 6 köpek yavrusunu görenler polise haber verdi. Yavru köpeklerde yapılan incelemede kesici alet ile öldürüldüğü iddia ediliyor. Bucak kaymakamlığı bu gün yaptığı yazılı açıklamada “Basın ve Sosyal Medyaya yansıyan 6 köpek Yavrusunun vurularak  öldürüldüğü iddiası ile ilgili konu Bucak Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü  ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri koordinesinde titizlikle araştırılmaktadır. Hayvanlara yapılan her türlü saldırı hiçbir şekilde kabul edilemez” denildi. 
BURDUR’ un Bucak ilçesinde dün sabah saatlerinde şirlek mevkiinde ölü bulunan 6 köpek yavrusu ile ilgili Bucak kaymakamlığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Dün sabah saatlerinde Bucak ilçesinin Şirlek mevkiinde bir çeşmeye yakın bölgede çeşmenin etrafında öldürülmüş 6 köpek yavrusunu görenler polise haber verdi. Yavru köpeklerde yapılan incelemede kesici alet ile öldürüldüğü iddia ediliyor.

Bucak kaymakamlığı bu gün yaptığı yazılı açıklamada “Basın ve Sosyal Medyaya yansıyan 6 köpek Yavrusunun vurularak  öldürüldüğü iddiası ile ilgili konu Bucak Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü  ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri koordinesinde titizlikle araştırılmaktadır. Hayvanlara yapılan her türlü saldırı hiçbir şekilde kabul edilemez” denildi. 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.