Cuma namazı sırasında cami minaresine yıldırım isabet etti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.05.2023 - 14:23, Güncelleme: 26.05.2023 - 14:23
 

Cuma namazı sırasında cami minaresine yıldırım isabet etti

Cuma namazı sırasında cami minaresine yıldırım isabet etti
Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta cuma namazı sırasında yıldırım isabet eden cami minaresinin alemi koptu. Çiçekli Mahallesi Battal Gazi Caddesi'ndeki Çiçekli Alaca Camisi'nin minaresine, saat 13.00 sıralarında cemaatin cuma namazı kıldığı sırada yıldırım isabet etti. Yıldırım etkisiyle minarenin alemi koptu, bazı taş ve demir parçaları da düştü. İhbarla sonrası itfaiye ekipleri, bölgeye gelip, güvenlik önlemi aldı. Market işleten Sebahattin Aktaş, "Caminin içerisinde cuma namazı nedeniyle bulunuyorduk, aniden bir gürültü çıktı. Çok şiddetliydi. İçeride de elektrikler gitti. Bir anda dışarı çıkıp baktık ki; minare zarar görmüş. Şükür yaralanan olmadı" dedi. Murat Kelleci ise "Camiye doğru yaklaşıyorduk ve yoğun yağmur vardı. 'Islanmamak için hızlı yürüyelim' dedik. O sırada bomba atılır gibi büyük bir ses duyduk. Baktığımız zaman minareye yıldırım düştüğünü gördük" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Cuma namazı sırasında cami minaresine yıldırım isabet etti

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta cuma namazı sırasında yıldırım isabet eden cami minaresinin alemi koptu.
Çiçekli Mahallesi Battal Gazi Caddesi'ndeki Çiçekli Alaca Camisi'nin minaresine, saat 13.00 sıralarında cemaatin cuma namazı kıldığı sırada yıldırım isabet etti. Yıldırım etkisiyle minarenin alemi koptu, bazı taş ve demir parçaları da düştü. İhbarla sonrası itfaiye ekipleri, bölgeye gelip, güvenlik önlemi aldı. Market işleten Sebahattin Aktaş, "Caminin içerisinde cuma namazı nedeniyle bulunuyorduk, aniden bir gürültü çıktı. Çok şiddetliydi. İçeride de elektrikler gitti. Bir anda dışarı çıkıp baktık ki; minare zarar görmüş. Şükür yaralanan olmadı" dedi. Murat Kelleci ise "Camiye doğru yaklaşıyorduk ve yoğun yağmur vardı. 'Islanmamak için hızlı yürüyelim' dedik. O sırada bomba atılır gibi büyük bir ses duyduk. Baktığımız zaman minareye yıldırım düştüğünü gördük" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.