Gelinlik ve damatlıkla oy kullandılar

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.05.2023 - 16:53, Güncelleme: 28.05.2023 - 16:53
 

Gelinlik ve damatlıkla oy kullandılar

Gelinlik ve damatlıkla oy kullandılar
Ali Sencer ARSLAN- Aytaç ÖZTÜRK/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK'ta, Gizem Yirmibeş (27) ve Çelik Öztürk (27) çifti, nikah günlerine denk gelen Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında, gelinlik ve damatlıkla oy kullandı. Nikah tarihleri Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasına denk gelen Gizem Yirmibeş ve Çelik Öztürk çifti, hazırlıklarını tamamladıktan sonra Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'na geldi. Gelinlik ve damatlıkla sınıfa çıkan çifte, okuldakiler ilgi gösterdi. 1197 numaralı sandıkta oy kullanan çiftten Çelik Öztürk, gelinlik ve damatlıkla oy kullanmanın güzel bir anı olduğunu söyleyerek, "Ülkemiz için hayırlı olsun, hangisi hayırlıysa o kazansın. İkinci tur bizim düğünümüze denk geldi. Biz de vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Biraz heyecan var, hayırlısı olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Gelinlik ve damatlıkla oy kullandılar

Ali Sencer ARSLAN- Aytaç ÖZTÜRK/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK'ta, Gizem Yirmibeş (27) ve Çelik Öztürk (27) çifti, nikah günlerine denk gelen Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında, gelinlik ve damatlıkla oy kullandı.
Nikah tarihleri Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasına denk gelen Gizem Yirmibeş ve Çelik Öztürk çifti, hazırlıklarını tamamladıktan sonra Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'na geldi. Gelinlik ve damatlıkla sınıfa çıkan çifte, okuldakiler ilgi gösterdi. 1197 numaralı sandıkta oy kullanan çiftten Çelik Öztürk, gelinlik ve damatlıkla oy kullanmanın güzel bir anı olduğunu söyleyerek, "Ülkemiz için hayırlı olsun, hangisi hayırlıysa o kazansın. İkinci tur bizim düğünümüze denk geldi. Biz de vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Biraz heyecan var, hayırlısı olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.