Trafikte 'Yol vermeme' tartışmasında öldürüldü (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.05.2023 - 16:53, Güncelleme: 28.05.2023 - 16:53
 

Trafikte 'Yol vermeme' tartışmasında öldürüldü (2)

Trafikte 'Yol vermeme' tartışmasında öldürüldü (2)
CİNAYET GÜVENLİK KAMERASINDA Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde trafikte 'yol vermeme' tartışmasında Reşat G.'nin diğer sürücü Tayfun Işık'ı tabanca ile vurarak öldürdüğü anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Tayfun Işık, otomobilden inip Reşat G.'nin bulunduğu otomobile elindi silahla koşuyor. Otomobilin kapısını açan Reşat G. de aracına doğru gelen Işık'a ateş ediyor. Işık, başına isabet eden kurşunla yere yığılıyor. Olayın ardından her iki otomobilde bulunan kişilerin araçlardan indikleri görülüyor. (DHA) Mehmet YİRUN/TEKİRDAĞ, (DHA) FOTOĞRAFLI
Trafikte 'Yol vermeme' tartışmasında öldürüldü (2)

CİNAYET GÜVENLİK KAMERASINDA
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde trafikte 'yol vermeme' tartışmasında Reşat G.'nin diğer sürücü Tayfun Işık'ı tabanca ile vurarak öldürdüğü anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Tayfun Işık, otomobilden inip Reşat G.'nin bulunduğu otomobile elindi silahla koşuyor. Otomobilin kapısını açan Reşat G. de aracına doğru gelen Işık'a ateş ediyor. Işık, başına isabet eden kurşunla yere yığılıyor. Olayın ardından her iki otomobilde bulunan kişilerin araçlardan indikleri görülüyor. (DHA)
Mehmet YİRUN/TEKİRDAĞ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.