BUCAK’TA COŞKULU KUTLAMA

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.05.2023 - 00:09, Güncelleme: 29.05.2023 - 00:09
 

BUCAK’TA COŞKULU KUTLAMA

BURDUR’ un Bucak ilçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanmasının ardından Cumhur İttifakı seçmenleri kutlama yaptı.
Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Bucak’ta Ak Parti ve Cumhur ittifakında bulunan binlerce seçmen ellerinde Türk Bayrağı ve Ak Parti bayrakları ile Cumhuriyet Meydanında buluştu. Kutlamalrda Burdur Ak Parti milletvekili Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, eski Burdur Ak Parti milletvekili Bayram Özçelik ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın partililere hitaben birer konuşma yaptılar. Kutlamaların ilerleyen saatlerinde Burdur Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz’da katıldı. Kutlama gecenin geç saatlerine kadar sürdü.    
BURDUR’ un Bucak ilçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanmasının ardından Cumhur İttifakı seçmenleri kutlama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Bucak’ta Ak Parti ve Cumhur ittifakında bulunan binlerce seçmen ellerinde Türk Bayrağı ve Ak Parti bayrakları ile Cumhuriyet Meydanında buluştu. Kutlamalrda Burdur Ak Parti milletvekili Mustafa Oğuz, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, eski Burdur Ak Parti milletvekili Bayram Özçelik ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Taşkın partililere hitaben birer konuşma yaptılar. Kutlamaların ilerleyen saatlerinde Burdur Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz’da katıldı.

Kutlama gecenin geç saatlerine kadar sürdü.    

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.